ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULDU

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam ve Nurullah Özer Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir’i ve İKM Başkanı Murat Öztürk’ü makamında ziyaret etti

28 Ekim 2021 Saat: 11:07
BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULDU
BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULDU
Kısa bir süre önce kurulan ve çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası ziyaret programları gerçekleştiriyor. İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam ve Nurullah Özer Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir’i ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk’ü makamında ziyarette bulundu. 
BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULDU
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret programında kentimizin ve esnaflarımızın sorunları üzerine karşılıklı bilgi paylaşımında bulunarak çözüm önerileri değerlendirildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kocaeli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir ve İKM Başkanı Murat Öztürk İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörlerine çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız