koto 30
ekşioğlu
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

BİLLBOARDLAR İÇİN YER GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; İzmit Belediyesinin, Yürüyüş Yolunda bulunan üç adet bilgilendirme billboardını, bizlere yer gösterin dememize aldırış etmeden, yeni yer dahi göstermeden kaldırmıştır.

26 Kasım 2021 Saat: 15:37
BİLLBOARDLAR İÇİN YER GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİK
BİLLBOARDLAR İÇİN YER GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİK
HÜRRİYET’İN OLDUĞU BİLLBOARDLARIN VARLIĞINA BİLE DAYANAMADILAR 
İzmit ve İzmitliler için atılacak her adımı, kimden gelirse gelsin büyük bir memnuniyetle karşılayan İzmit Belediyesi ve onun seçilmiş belediye başkanı olan Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in görsellerinin bulunduğu billboardların Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırılması bizleri derinden üzmüştür. 
BİLLBOARDLAR İÇİN YER GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİK 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı aylardır devam eden Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar kapsamında bir ay kadar önce panoların kaldırılması için resmi yazışmalar yapılmıştır. Büyükşehir Belediyesinden ilgili yazışmalarda ilan panolarının kaldırılacağı, ancak bu panoların yerleştirilmesinin uygun görüldüğü yerlerin tarafımıza bildirilmesini talep edilmiştir. 
İZMİT BİLLBOARDLARINI YIKTILAR, KENDİ BİLLBOARDLARINI DİKTİLER 
Önceki dönem İzmit Belediyesi yönetimi tarafından Yürüyüş Yolu’na yerleştirilen ve dönemimizde belediye faaliyetlerin duyurularının, İzmit’in dernek ve sivil toplum örgütlerine ait çalışmaların yer aldığı iki adet megalight ve bir adet raket ilan panosu belediyemize yeni yer gösterilmeden, bilgi dahi verilmeden yıkılmıştır. Kaldırılan panoların yerine ise güzergâh üzerinde Büyükşehir Belediyesinin ilan panoları yerleştirilmiştir. 
TAHAMMÜLSÜZLÜĞÜN ÖRNEKLERİNİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞTIK 
Daha önce de İzmit Belediyesine tahsis edilen Cumhuriyet Parkı gibi alanları özel işletmelere işlettirmek isteyerek, İzmit Belediyesini dar bir alana hapsetmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üç tane ilan panosu için dahi İzmit Belediyesine tahammül edememiştir. 
HURDAYA MI ATTILAR? 
İzmit’i adeta kendisine rakip görüp; büyük ekonomik sıkıntıların yaşandığı şu dönemde dahi, halkın malı olan panoları yıkmaktan geri kalmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu panoları da muhtemelen hurdaya atmaktan çekinmemiştir. 
BU NEZAKETSİZLİĞİ İBRETLE TAKİP EDİYORUZ 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yeni yer gösterme nezaketinde bile bulunmadan; kendi partilerinin yönetimde olduğu belediyelere gösterdiği hassasiyeti, kendi partilerinden olmayan bir belediyeye göstermemesini artık hayret etmeden, ancak büyük bir ibretle takip ediyoruz. 
TAKDİR HALKIMIZIN 
İzmit Belediyesi ve seçilmiş başkanı Fatma Kaplan Hürriyet üzerinden İzmit halkına yönelik bu yıkıcı tahammülsüzlüğü basın ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 
SABRETMEK MÜCADELE ETMEKTİR 
Unutmayın ki siz İzmit Belediyesine ve Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e tahammül edemiyorsunuz, ama bizler sabrediyoruz. Ve unutmayın ki, sabretmek boyun eğmek değil mücadele etmektir. 
Saygılarımızla.
Çetin SARICA
İzmit Belediyesi Başkan Vekili

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız