Güncel

Binlerce İzmitli Hürriyet için yürüdü

İzmit Belediye Başkanı ve CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, seçim çalışmalarını Büyük İzmit Yürüyüşü ile tamamladı. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüş büyük bir coşkuyla gerçekleşti

30 Mart 2024 Saat: 18:21
Binlerce İzmitli Hürriyet için yürüdü
Binlerce İzmitli Hürriyet için yürüdü

İzmit Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, seçim çalışmaları kapsamında Büyük İzmit Yürüyüşü gerçekleştirdi. Merkez Bankası önünde toplanan İzmitliler, Belsa önüne kadar yapılan yürüyüşe binlerce İzmitli katıldı.  Belediye önünde ise Hürriyet ve parti yöneticileri, “Yarın akşamki zaferi bu meydanda kutlayacağız. Tek bir fark ile güçlü meclis ile” mesajı verdiler.

100 METRELİK BAYRAK

Binlerce kişinin katılımı ve büyük coşkuya şahit olan yürüyüşe CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit Belediye meclis üyesi adayları, gençlik kolları, kadın kolları ve çok sayıda partilinin yanı sıra binlerce İzmitli katılım sağladı. 100 metrelik Türk Bayrağı açılarak büyük bir coşkuyla yürüyüş gerçekleştiren İzmitliler’e vatandaşlar da ev ve iş yerlerinin pencerelerinden coşkuyla eşlik etti. Vatandaşların da “İzmit’in Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet” sloganları ile eşlik ettiği yürüyüş Hürriyet’in adeta yarın gerçekleştirilecek seçim sonucunun önceden müjdesi gibiydi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız