Güncel

Bir efsane geri döndü

Kocaeli Şehir Tv, 1. Yıl kokteylini Emex Otel’de gerçekleştirerek muhteşem yeniliklere imza attı.

27 Aralık 2021 Saat: 15:32
Bir efsane geri döndü
Bir efsane geri döndü

İlimizin duayen gazetecilerinden Erdal Sertel, kızı Feyza Sertel  ve Ata Baran Sancar ile birlikte temellerini attığı Kocaeli Şehir Tv, 1 yaşını Emex Otel’de gerçekleştirdiği kokteyl ile birlikte kutladı. Etkinliğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, DEVA, DSP, DP, Gelecek Partisi, BBP gibi birçok partiden il ve ilçe yöneticileri, kentimizin STK ve Derneklerinden birçok isim, Program yapımcıları ve geçmişmiş dönem program konukları katım sağladı.

“SAĞ TARAFINDA, SOL TARAFINDA SAĞLAM”

Programda il olarak konuşan Bizim Şehir Medya Group İmtiyaz Sahibi, “Bizleri kırmayarak buraya geldiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar katıldığım kokteyllere assolist gibi en son giderdim. Fakat ilk defa bir kokteyli kendimiz gerçekleştiriyoruz. Benim meslekte 41. Yılım, şimdiye kadar sağ tarafım hep boştu. Ama şimdi kızım Feyza var. Ben inanıyorum bu işi alacak ve götürecek. Aynı zamanda 1 yıl önce tam kuruluş aşamasında stajyer olarak birlikte yol yürümeye başladığımız çalışıma arkadaşımız Ata Baran Sancar, şu anda muhabir olarak görev yapıyor. O da benim sol tarafım. Ben inanıyorum bu iki genç ileriki yıllarda Kocaeli Basınında çok ses getirecekler.” İfadelerini kullandı.

PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

1 Yıl içerisinde televizyona konuk olan bütün konuklar ile ilgili video gösterimi sonrası Bizim Şehir Medya Group İmtiyaz Sahibi Erdal Sertel’e KBB Başkanvekili Yaşar Çakman tarından, Genel Yayın Yönetmeni Feyza Bilge Sertel’e CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk tarafından, İbrahim Elgin’e Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından, Ata Baran Sancar’a BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya tarafından, Yusuf Erenkaya ve Yüksel Ateş’e Kocaelispor Başkanı Engin Koyun tarafından, Belgin Dal’a Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül tarafından, Elif Serap Gürkan’a İmtiyaz Sahibi Erdal Sertel tarafından, Ergün Demir’e K.A.S.K.F. Başkanı Murat Aydın tarafından 1. Yıl plaketi taktim edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız