Güncel

Bir sonraki yıl...

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin. 2022 kongresinde Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

19 Haziran 2021 Saat: 13:28
Bir sonraki yıl...
Bir sonraki yıl...

Ata Baran SANCAR
Körfez Tütünçiftlik’te bulunan Nazende Kafe’de Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin basın açıklaması gerçekleştirdi.
“ADAY OLMA KARARI ALDIM”
Yapılan kahvaltı ardından konuşan Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, “Öncelikle herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün burada bulunmamızın nedeni önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde başkanlığına adaylığımı açıklamak. Dünyanın değişen ticari yapısı içerisinde Körfez ilçemizde ki esnafımızın daha iyi temsil edilmesi için aday olma kararı almış bulunmaktayım. Sorunlarımızı kendi aramızda konuşmak yerine beraber çözüm üreterek fikirlerimizi, düşüncelerimizi, projelerimizi birlikte hayata geçirmek adına esnafımızı hak ettiği konuma getireceğimize inandık
“DAHA NİTELİKLİ BİR HİZMET”
Amacımız AHİ teşkilatına mensup bütün esnaf odalarının bir arada olduğu daha güçlü bir yapı oluşturarak esnafımızın ve sanatkarlarımızın daha nitelikli hizmet edebilmesini sağlayacak çalışma ortamları hazırlamaktır. Geniş temsil gücüne sahip haklarını sonuna kadar arayan dijital çağa ayak uydurabilen üyeleri ile sürekli irtibatta olan bir oda olabilmek, bu bağlamda bizi bu yola çıkmaya teşvik eden yüzlerce esnaf arkadaşımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli basın mensuplarımıza da sonsuz teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız