Güncel

BİRÇOK ETKİNLİK BİR ARADA

İzmit Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşeceği, özgüven kazanacağı ve hayatla olan bağlarını güçlendireceği özel etkinlik programına Down Cafe’de başladı

13 Ekim 2021 Saat: 12:07
BİRÇOK ETKİNLİK BİR ARADA
BİRÇOK ETKİNLİK BİR ARADA
Özel bireylere yönelik birçok projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi, Ekim ayı boyunca sürecek özel bir etkinlik programı hazırladı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini desteklemekle birlikte sosyal aktivitelerde bulunarak gündelik hayata uyum sağlamaları amacıyla hazırlanan etkinlik programı Down Cafe’de başladı. 
BİRÇOK ETKİNLİK BİR ARADA
Programın ilk gününe özel gereksinimli bireyler egzersiz programı ile başladı. Ardından el becerilerine geliştirmek ve sosyalleşebilmek adına düzenlenen atölyelere katıldılar. 
11 Ekim’de başlayan 29 Ekim’e kadar devam edecek olan etkinlik programı boyunca egzersiz saatleri ve sohbet saatlerinin yanı sıra ahşap boyama, takı tasarımı, keçeden tasarım, kokulu taş, mandala boyama, kumaş boyama ve seramik atölyeleri yapılacak. Dans ve müzik eğitimleri, toplumsal yaşam beceri eğitimi, meslek tanıtımı ve beslenme eğitimleri ile film izleme etkinliklerinin gerçekleşeceği programda ayrıca özel bireyler için geziler de düzenlenecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız