Güncel

Biri harçlığını, diğeri günlük hasılatını verdi

Körfez' de eczacılık yapan Ortayaka Tv moderatörlerinden olan Caner Göçmez yaptığı duyuru ile bir günlük hasılatını depremzedelere harcanması için Kızılay'a bağışladı

14 Şubat 2023 Saat: 14:07
Biri harçlığını, diğeri günlük hasılatını verdi
Biri harçlığını, diğeri günlük hasılatını verdi

Körfez Eczanesi sahibi ve Ortayaka Tv moderatörü Caner Göçmez 13 Şubat Pazartesi gününe ait hasılatını Kızılay'a bağışlayacağını duyurdu. Caner Göçmez bir yandan eczanenin en iyi hasılatını yapması için çağrıda bulunurken diğer yandan da Fatma Irak ile yaptığı Ortayaka Tv ve Tv 262'nin ortak canlı yayınıyla Körfez Kaymakamlığı'nın yardım hesabına bağış topladı. Gün sonunda 30 bin lira bağış toplanırken hasılat ise 11 bin 569 lira oldu.Yardım çağrısına en anlamlı yanıt 6 yaşında ki Muhammed Mustafa Aslan'dan geldi. Küçük Mustafa kumbarasını eczanede açtırdı ve çıkan 70 lira harçlığını Kızılay'a bağışladı.

Kızılay Körfez Şube Başkanı Anıl Devran Karaduman her iki bağışı da makbuz karşılığı teslim alırken katılımcılara teşekkür sertifikası sundu.

BAĞIŞLAR ARTTI

Körfez ilçesinde kampanyaya Vedat Kılıç adlı iş adamı yaklaşık 500 depremzedeye ücretsiz giyim eşyası verdi. 
Yine aynı cadde de yer alan Uludağ Döner adlı iş yeri, günlük karını bağışlarken, Tuğrul Caddesinde ki Kutem Cafe iki günlük hasılatını teslim etti. Kutem Kafe başlattığı kampanyayı sürekli hale getireceğini ve sıkıntı bitene kadar iki haftada bir gün hasılatını depremzedelere bağışlayacağını duyurdu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız