Güncel

Bisiklet severlerden Kocaman’a teşekkür

Başkan Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Kocaeli’de ilk defa Kartepe’de kurulan “Bisiklet Bakım İstasyonları” bisiklet severleri çok memnun etti. KOBİDOS teşekkür etmek için Kartepe Belediyesi’ni ziyaret etti.

13 Haziran 2023 Saat: 13:02
Bisiklet severlerden Kocaman’a teşekkür
Bisiklet severlerden Kocaman’a teşekkür

Bisiklet kullanımına ve bunun teşvik edilmesine büyük önem veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile bisiklet gönüllülerinin en önemli ihtiyaçlarından olan “Bisiklet Bakım İstasyonları”nın 10 noktada montajı tamamlandı.

TÜM EKİPMANLAR VAR

Montajı tamamlanan Bisiklet Bakım İstasyonları temel bisiklet onarımlarını ve bakımlarını gerçekleştirmek için gerekli tüm araçlar yer alıyor. Tüm fren ve vites ayarlarının değişimin yanı sıra 18 işlevli anahtar tamir ve bakım seti, hava pompasıyla gerekli tüm tamirat ve bakımları yapılabiliyor. Bisiklet askı kollarından ayarlama yapılırken, göstergeli özel hava pompası ile bisikletlere uygun iki çeşit ucuyla tüm bisikletlerin lastiklerini şişirebiliyor.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediyesi’ni ziyaret eren KOBİDOS üyeleri yapılan hizmetten dolayı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Bisiklet gönüllüleri, “Kocaeli, çok önemli bir bağlantı noktasında bulunmaktadır. Asya-Avrupa arasında her gün yüzlerce yerli ve yabancı bisiklet gönüllüsü geçmektedir. Bunların yollarda yaşadıkları sıkıntıları bu istasyonlar sayesinde gidereceklerdir. Bu projenin il genelinde uygulanmasını çok isteriz. Yüklü bisikletlerin bakımını yapmak çok zordur. Bu istasyonlar sayesinde bu sorun ortadan kalkmıştır” açıklamasında bulundular.  

YENİ NOKTALAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bisiklet ulaşımında yaşanan teknik zorluklar bu sayede bertaraf edilecektir. İlçemizin önemli noktalarında bu istasyonların montajı tamamlandı. Bu yönde bisiklet gönüllüleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni noktalara da montajlarımız yapılacaktır” açıklamasında bulundu. Kartepe Bisiklet Bakım İstasyonları’nın yeni noktalarda montajı tamamlanması sonrasında sosyal medya ve  Kartepe Belediyesi sitesinden duyuruları yapılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız