Teknoloji

BU PROJEYE KADININ ELİ DEĞDİ

Kadının eli Kocaeli Kooperatifi’nin projesi kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, İzmit Nuh Çimento MTAL’de öğrencilerle birlikte fasulye kavurması yaptı.

23 Eylül 2022 Saat: 16:46
Vekile yemek yaptırdılar
BU PROJEYE KADININ ELİ DEĞDİ

Kentimizin tanınmış isimlerinden Müge Uçar’ın başkanlığını yaptığı Kadının Eli Koceli Kooperatifi kentin yöneticilerine yönelik yeni bir proje hayata geçirdi. İzmit Nuh Çimento MTAL müdürü Ahmet Süleyman Toktaş’ın paydaşlığında kent protokolüne ait isimler okulda kişisel bir hünerini sergileyecek. İstikbal için Mesleki Eğitim Projenin ilk konuğu ise Ak Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek oldu. Zeybek, okulun mutfağında öğrencilerin huzurunda Trabzon yöresine ait fasulye kavurması yaptı.

 

Kadına yönelik hayata geçirdikleri pek çok projeyle önemli işler başaran Kooperatif Başkanı Müge Uçar, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılına ‘Her şey evlatlarımızın geleceği ve ülkemizin aydınlık geleceği’ diyerek Kadının Eli Kocaeli Kooperatifi ve İzmit Nuh Çimento MTAL işbirliği ile "#İSTİKBAL #İÇİN #MESLEKİ #EĞİTİM" projesi kapsamında anneler ve kızları olarak kentimizin ablası vekilimiz Av. Emine Zeybek bizlerle protokolümüz olan İzmit Nuh Çimento MTAL de buluştu. Yöresel bir lezzet olan fasulye kavurmasını workshop olarak yaptı.  Efenim afiyet ile yedik” dedi.

 

İSTİKBAL İÇİN MESLEKİ EĞİTİM projesinin hız kesmeden daha da hızlanarak devam edeceğini belirten Uçar, “Önümüzdeki günlerde proje kapsamında bakalım hangi isim bize ne yapacak? Kentimizin yöneticileri, başkanları, vekilleri yetenekleri ile tanımak çok ayrı bir mutluluk. Başta projemizin ilk ateşini yakan Ak Parti Millet Vekilimiz Av. Emine Zeybek ablama çok teşekkür ediyorum. Sonra bu projede paydaşımız ve ev sahibi İzmit Nuh Çimento MTAL Süleyman Toktaş (en iyi yönetici çevresinde mutlu insan sayısını çoğaltan kişidir) müdürüme, okulumuzun müdür yardımcıları, öğretmenleri, alan şefleri, öğrencilerimiz ve Kocaeli kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Sonuç: Öğrenciler mutlu, kadınlar mutlu, biz mutlu ve her şeyden önce samimi ve bir aile ve bir sofra başında birleşildi” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız