Güncel

Bülent Sarı: Kocaeli’de kara propagandalar başladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bugün bir dizi programa katılmak üzere İzmit’e geldi

5 Mayıs 2023 Saat: 22:18
Bülent Sarı: Kocaeli’de kara propagandalar başladı
Bülent Sarı: Kocaeli’de kara propagandalar başladı

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı  Temel Karamollaoğlu Kocaeli'deki programında ilk olarak Millet İttifakı İzmit SKM'nin açılışına katıldı. Daha sonra Kocaeli Kongre Merkezi'nde partililer ve vatandaşlarla buluştu. Karamollaoğlu'nun Kocaeli Buluşması'nda Millet İttifakı Kocaeli Milletvekilleri adayları ve ittifak ortaklarının il ve ilçe başkanları da yer aldı.

İKİ ANLAYIŞIN YARIŞTIĞI BİR SEÇİM

Programda ilk olarak konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, şunları söyledi: 

“Seçimlere 8 gün kaldı. Karşımızda sürekli milleti korkutan yüzleri asla gülmeyen ve milletinde yüzünü güldürmeyen Cumhur İttifakı bileşenleri ve Erdoğan var. Diğer tarafta ise baharı getireceğiz diyen birlikteyiz diyen ötekileştirmeyen umut dolu yarınları vadeden ortak aklı benimseyen, yüzleri gülen ve milletin de yüzlerini güldürecek olan millet ittifakı bileşenleri var. Ve ortak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu var. Bu iki anlayışın yarıştığı bir seçime gidiyoruz. 

HİÇ KİMSE KAYBETMEYECEK

İstişare ve ortak akıl kazanacak, tek adam rejimi kaybedecek. Yargı bağımsızlığı kazanacak, tek elden kontrol anlayışı kaybedecek. Adalet ve liyakat kazanacak, benim yandaşım anlayışı kaybedecek. Millet İttifakı kazanacak ve bu ülkede hiç kimse kaybetmeyecek."

BAHARI VE HUZURU GETİRECEĞİZ

Zafer Mutlu’nun ardından konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ise konuşmasında şunları söyledi:

“Böyle bir atmosferde sizinle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Son zamanlarda özellikle Kocaeli'de gittiğimiz yerlerde kara propagandalar başladı. Siz bu ülkeye ne kattınız siz milliyetçi değilsiniz diyor iktidar partisi. Ne mi kattık sayın genel başkanım. Biz rahmetli Bülent Ecevit ile, rahmetli Erbakan Hoca ile, Kandıralı Turan Güneş ile nasıl Kıbrıs Harekatı'nda siyasi kimliğimizi bir kenara bıraktıysak önce vatan ve bayrak diyoruz. Biz milliyetçiliği sokaklarda değil, Kıbrıs'ta Beşparmak dağlarında yazdık. Biz milliyetçiliği Ege'nin derin sularına, Anadolu'nun haşhaş tarlalarında yazdık. Yatağa aç giren çocuklar ve nice insanlarımız için bir araya geldik. Birleşe birleşe ülkemize baharı ve huzuru getireceğiz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız