Güncel

Bülent Sarı: Üye sayımız 7 bin arttı

CHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Bülent Sarı, “6-7 bin bandında üye sayımız arttı” dedi

7 Haziran 2024 Saat: 18:42
Bülent Sarı: Üye sayımız 7 bin arttı
Bülent Sarı: Üye sayımız 7 bin arttı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı bugün Derince Yelken Kafe’de basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin bazı değerlendirmeler yapan Sarı, “İlimizde üye sayısında bir değişikli var. 6-7 bin bandında üye artışımız var. Az da olsa istifamız da var. Tüzük değişikliğinde sonra yeni bir üyeleşme süreci başlayacak. İlk etabımız gençlik kolları ve kadın kolları üyelik kampanyası başlatmak.” dedi.

ERKEN SEÇİM OLUR

Erken seçim ihtimali ile ilgili sorulara ise milletvekilleri yanıtladı. Milletvekili Muhip Kanko soruya, “Normalleşme derken hem mücadele hem müzakere devam ediyor. Nokta mitingler ile gerekli uyarıları yapıyoruz. Gebze’ye de emek mitingini getirdik. Toplumun her kesiminin gündeme taşımamızı istediği sorunlar var. Belediyelerimizin sayısını arttırdık. İktidar alternatifi olma ihtimalimiz daha da artacak. CHP şuanda aktif bir erken seçim istemiyor. Türkiye eninde sonunda erken seçime gidecektir” diye konuştu.

KEŞKE GÖNDERSE!

CHP kurultayında sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İl Başkanı ve ‘3 milletvekilini uzaya göndereceğim’ şeklinde ifadeler kullandığı iddialarının sorulması üzerine Bülent Sarı, “Keşke gönderse. Uzaya gidiş kaç para” diyerek esprili bir yanıt verdi. Öyle bir konuşmanın olmadığını ifade eden Sarı, “Cevaplayacağım ya da üzerinde duracağım bir konu yok. Çok da gitmek isterim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız