Güncel

Bülent Sarı ve Mustafa Kocaman'dan tatlı atışmalar

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ile oy kullandığı okula gelen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman arasında esprili bir seçim atışması yaşandı

28 Mayıs 2023 Saat: 16:05
Bülent Sarı ve Mustafa Kocamandan tatlı atışmalar
Bülent Sarı ve Mustafa Kocaman'dan tatlı atışmalar

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir adayın geçerli oy olan yüzde 50+1'e ulaşamaması üzerine seçimin ikinci turu bugün gerçekleştiriliyor. Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için Kocaeli'de siyasi partilerin temsilcileri de oyunu kullandı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, eşi Filiz Sarı ve ilk oyunu kullanan kızları Sera Sarı Kartepe Arslanbey İlkokulu 1016 Nolu sandıkta oyunu kullandı.

"ŞU BAHAR BİR TÜRLÜ GELEMEDİ"

O sırada seçim için okulları ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Arslanbey İlkokuluna geldi. Kocaman bahçede CHP İl Başkanı Bülent Sarı ile karşılaştı. Birbirlerine başarılar dileyen Kocaman ile Sarı arasında esprili bir atışma yaşandı. Kocaman " İktidar muhalefet her zaman yan yana. Seçim propaganda süreci sona erdi. Örnek bir tablo. Şu bahar bir türlü gelemedi "dedi.

"BAHAR GELECEK "

Bülent Sarı da Kocaman'a "Siyaset ayrı dostluk ayrı. Pazartesi sabahı normal yaşama döneceğiz. Yağmur da yağıyor ama bahar gelecek "cevabını verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız