Güncel

Büşra Kuşçu aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti tabanında geniş bir kesim tarafından tanınan Büşra Kuşçu milletvekili aday adaylığını il başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Kuşçu açıklamasında cesaretini sevdiklerinden aldığını ifade ett

19 Mart 2023 Saat: 19:17
Büşra Kuşçu aday adaylığını açıkladı
Büşra Kuşçu aday adaylığını açıkladı

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Başiskele Meclis Üyesi Adayı olan ve Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan Büşra Kuşçu milletvekili aday adaylığını açıkladı. Kuşçu'nun basın açıklamasına İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu, ailesi, sevenleri ve partililer katıldı.

GEÇMİŞİM DE GELECEĞİM DE BURADA

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Büşra Kuşçu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kocaeli’de küçük bir köyde doğup büyüyen bir köy çocuğuyum. Geleneğini, kültürünü ve mirasını devraldığım Kocaeli’nin geleceğine katkı sunmak için bir yola çıkıyorum. Bu kentte doğdum, burada okudum, burada iş buldum ve Kocaeli’de yuva kurdum. Geçmişim de geleceğim de burada. Ülkeme ve aziz milletime hizmet etmeye hazırım. Hiçbir ferdinin diğerinden daha değerli ya da öncelikli olmadığı, tüm vatandaşların kendini güvende ve huzurlu hissedeceği günlere az kaldı.

TAKDİR MERAL AKŞENER’İN

Cesaretimi doğrudan sizlerden yani sevdiklerimden alıyorum. Tarih yazmaya geliyoruz. Hem Kocaeli hem Türkiye’nin geleceğine birlikte imza atacağız. 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek genel seçimlerde 28. Dönem İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı olduğumu ilan ediyorum. Takdir Genel Başkanımız Meral Akşener’indir. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim."

BÜŞRA KUŞÇU KİMDİR?

29 yaşında olan Büşra Kuşçu Derince Tahtalı köyünde doğdu büyüdü. Lise öğrenimini Derince Merkez Bankası Lisesi'nde tamamladı. KOÜ endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Sakarya Üniversitesi Bilişim Sistemleri Yüksek Lisansını tamamladı. KOÜ'de Enddüstri Yüksek Mühendisliği Yüksek Lisans ve KOÜ İktisat Bölümü'nde eğitimlerine devam etmektedir. Kuşçu ayrıca üst düzey İngilizce, orta düzeyde Almanca ve İtalyanca bilmekte. Özel bir şirkette mühendislik yapan Büşra Kuşçu hobi olarak baba mesleği olan çiftçilik ile uğraşıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız