koto 30
ali yıldırım sezer
koto bayram 1
ORHAN BOZKURT 2
sağ4

Güncel

Büyük bir heyecan ve motivasyon

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 50 yaş üstü vatandaşlar için açılan halk oyunları kursunda ilk ders yapıldı

13 Mayıs 2022 Saat: 12:39
Büyük bir heyecan ve motivasyon
Büyük bir heyecan ve motivasyon
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, İzmitli çınarların her anlamda iyilik halini gözetmek, salgın sürecindeki kapanma tedbirleri dolayısıyla kısıtlanan fiziksel işlevselliklerini arttırmak, sosyalizasyonlarını sağlamak ve toplumda aktif rol almalarına destek olmak amacıyla halk oyunları kursu açtı. “Dansın yaşı yoktur, enerjisi çoktur” sloganıyla harekete geçen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki halk oyunları kursunda ilk ders yapıldı. 
BÜYÜK BİR HEYECAN VE MOTİVASYON
Halk oyunları kursuna başvuru yaparak katılan büyüklerimiz, Belsa B Blok’ta bulunan dans salonunda İZMEK Halk Oyunları Usta Öğreticisi Azmi Yurtkulu’nun eğitmenliğinde ilk derslerini büyük bir heyecan ve motivasyonla gerçekleştirdiler. İzmitli çınarlar, ilk derslerinin sonunda çok keyifli vakit geçirdiklerini ifade ederek kendilerine bu imkânı sunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız