Güncel

Büyükakın: Cumhuriyeti gençler koruyacaktır

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik şöleninde bisiklet turunun startını veren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gençlerin cumhuriyeti koruyacağına inandığını belirtti.

19 Mayıs 2023 Saat: 16:09
Büyükakın: Cumhuriyeti gençler koruyacaktır
Büyükakın: Cumhuriyeti gençler koruyacaktır

19 Mayıs Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Kent Meydanı'nda gençlik şöleni düzenlendi. Gençlik şöleni kapsamında düzenlenen Kocaeli Bisiklet Turu'nun startını Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın verdi. Kılavuz Gençlik tarafından yapılan ve Teknofest’te ödül alan İHA, dron, elektrikli otomobiller de şölende sergilendi.

ÖDÜLLÜ PROJELERİ GEZDİ

Kılavuz Gençlik tarafından yapılan İHA, dron, elektrikli otomobillerin sergilendiği çadırları ziyaret eden Büyükakın, burada gençlerden bilgi aldı. Teknofest’e ödül alan İHA, dron ve elektrikli araçlara imza da atan Büyükakın, ardından Kocaeli bisiklet turunun startını verdi. Atatürk’ün ülke için önemli olan günlere gençlere ve çocuklara armağan ettiğini ifade eden Büyükakın, “Atatürk de biliyordu ki gençler cumhuriyeti iyi koruyacak.

DAHA İYİ İŞLER YAPACAKSINIZ

Burada gençlerin yaptığı icatları gördükçe sizlerin barışa, huzura vereceğiniz katkıyı görüyorum. Gençleri tebrik ediyorum. Başarılarınızla Türkiye’sini ikinci yüzyılında daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Büyükşehir olarak yaptığınız işlerde sizleri sonuna kadar destekleyeceğiz. Bisikletçilerimiz milli bayramlarda hep yanımızda oldular. Şanlı bayrağınızı temsil etmek için ülkenin dört bir yanına gittiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.


YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız