Spor

Büyükakın: 'Taşın altına gövdemi koydum'

Şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın önemli mesajlar verdi. Başkan Büyükakın tribüne siyasetin sokulmasına izin verilmemesine vurgu yaparak desteklerinin devam edeceğinin sözünü verdi

20 Mayıs 2023 Saat: 22:19
Büyükakın: Taşın altına gövdemi koydum
Büyükakın: 'Taşın altına gövdemi koydum'

'Büyük Başkan' tezahüratlarına “Büyüklük Allah’a mahsus" şeklinde yanıt vererek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şunları söyledi: “Bu kulüp amatöre kadar düştü. Şimdi güzel günlere yol aldı. O günde taraftarı vardı bugün de taraftarı var. Bu başarı taraftarın. Kocaelispor bu kenti sahibidir, kimse Kocaelispor’un sahibi değildir. Siyaset yapmazken de yolunda olduk. Bu şehirdeki herkesin Kocaelispor ile gönül bağı olmalıdır. Kocaelispor bu kentle birleşmiştir. Kocaelispor’u taraftardan ve kentten ayırmak mümkün değil. Kocaelispor asla artık ikinci ligi görmeyecek. Bugüne kadar başarıya çok emek verenler oldu. Muammer abi burada ona bir alkış gönderelim. Bahri’yi göremiyorum gıyabına bir alkışta ona istiyorum. Kocaelispor’da bugüne kadar görev alan kim varsa hatasıyla sevabıyla teşekkür ederim. İyi niyetle işler yapılıyor. Bazen istenen olmuyor.

TRİBÜNE SİYASET SOKMAYIN

Kocaelispor ile ilişki evlilik akdi gibi. İyi günde, kötü günde birliktesiniz. Her zaman elimi değil gövdemi taşın altına koydum. Kocaelispor siyasete malzeme olmasın diye Büyükşehir Başkanı bu başarıdan nemalanır diyenler olur diye hep dikkat ettim. Efendi gibi kenarda oturduk. Maçlara bile gelmedik. Ama elimizi hiç çekmedik bütün yükü çektik. Zarar görmesin diye maçalara gelmedim. Kocaelispor'u siyasete alet etmek isteyenleri kapıdan içeri sokmayın. Ben burada siyasi bir parti temsilcisi değilim. Başkan olarak buradayım. Herkesin başkanıyım. Kocaelispor’u kimsenin siyasete alet etmesine izin vermeyin. Ben Kocaelispor için gövdemi taşın altına koydum. Siyasi bir emelle yapmadım. Kimseye yaptırmayın. Tribüne siyaset sokmayın.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NE BAYRAK GELECEK

Bu takımın hakkı Süper Lig. Çok iyi bir planlamayla alt yapıyı iyi kullanarak tesis alt yapısını çok iyi kurarak Avrupa’da derece yapan bir kulüp yapmak mümkün. Kocaeli’nin iki milyon nüfusu var. 300-400 bin nüfuslu ülkeler başarılı işler yapıyor. Kocaelispor mali açıdan Türkiye’ye örnek bir kulüp. Ben gelecek sezonda bundan sonra da hizmet vereceğim. Size söz veriyorum. Gelecek sezon iyi bir ekip kurmak için her türlü seferberliği yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Osmangazi Köprüsü’ne de bayrak gelecek. Bu başarıyı şehre yaşatan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Şampiyonluk şehrimize hayırlı olsun. Sizinle yeşil siyah yaparak sözlerimi bitireceğim."

Başkan Tahir Büyükakın konuşmasının ardından taraftarlarla yeşil siyah yaptı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız