Siyaset

Büyükşehir adayı yarın açıklanabilir

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli'de İzmit ve Körfez olmak üzere 2 adayını ön seçimle belirlemiş, 4 adayını PM toplantısı sonrası duyurmuştu. Büyükşehir içinse gözler yarına kilitlendi

25 Ocak 2024 Saat: 17:01
Büyükşehir adayı yarın açıklanabilir
Büyükşehir adayı yarın açıklanabilir

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçim hazırlıkları kapsamında aday belirleme süreci devam ediyor. Yarın yapılacak PM toplantısının ardından Kocaeli'de Büyükşehir adayı olmak üzere kalan ilçelerde de isimlerin açıklanması bekleniyor.

2 İLÇEDE ÖNSEÇİM YAPILDI

CHP Kocaeli'de iki adayını önseçimle belirlemiş bu isimler İzmit'te Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez'de ise Tayfun Balıkçı olmuştu. PM'de 5 isim açıklanmış ancak Milletvekili Nail Çiler Gebze adaylığından affını İstemişti.

"BÜYÜKŞEHİR AÇIKLANABİLİR"

Açıklanan diğer isimler Kartepe'de Nilay Mert Türk, Darıca'da Saide Çalışkan, Derince'de Sertif Gökçe ve Karamürsel'de Ahmet Çalık olmuştu. İl başkanı Bülent Sarı kalan adayların yarın açıklanabileceğini ifade etti.


İŞ BİRLİĞİ DÜZEYİNDE OLMADI

Sarı, "Büyükşehir adayımız da yarın kalan ilçelerle birlikte açıklanabilir. Başiskele için görüşmelerimiz devam ediyor. Bazı ilçelerde görüşmeler yaptık ancak iş birliği düzeyinde olmadı." dedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız