Güncel

Büyükşehir'de şok gelişme: Daire başkanı Ahmet Çelebi istifa etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde şok gelişme. Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Çelebi istifa etti. Çelebi'nin istifası Büyükşehir yönetimi tarafından kabul edildi

20 Haziran 2023 Saat: 13:17
Büyükşehirde şok gelişme: Daire başkanı Ahmet Çelebi istifa etti
Büyükşehir'de şok gelişme: Daire başkanı Ahmet Çelebi istifa etti

15 yıldır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığında çalışan, son 4 yıldır Ulaşım Daire Başkanı olarak görev yapan Ahmet Çelebi şok bir kararla görevinden istifa etti. Çelebinin istifası, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından da kabul edildi.

SAĞLIK SORUNLARI

Ahmet Çelebi'nin sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa ettiği belirtiliyor. Çelebinin yerine vekalet edecek isim henüz belli değil. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yazılı açıklama bekleniyor.

DURUMUNDA DA PAYLAŞTI

Bu arada Ahmet Çelebi whatsapp durumunda daire başkanlığına vedasına ilişkin iki fotoğraf paylaştı, altına da şunları yazdı: 
"Parçası olmaktan gurur duyduğum bu ekibe bu birime ve bu kuruma canı gönülden teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Allah'a ısmarladık."

AHMET ÇELEBİ KİMDİR?

1979 Kütahya doğumlu.
İlk, orta eğitimini Kütahya’da, liseyi Denizli’de okudu.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu.
Bahçeşehir Üniversitesinde “Kent ve Ulaşım Sistemleri Yönetimi” programında “Trafik Kazalarının Mekansal Analizi” konulu çalışmasıyla yüksek lisansını tamamladı.
2004-2006 arasında özel sektörde inşaat mühendisi, kısım şefi ve şantiye şefi olarak çalışan Çelebi, 2007 yılı başında Kocaeli Büyükşehir Belediyesine geçti.
2010 yılında Ulaşım Planlama Şube Müdürü oldu.
Sonrasında sırasıyla Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü, Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Toplu Taşıma Planlama Şube Müdürlüğü yaptı.
2035 Kocaeli Ana Ulaşım Planı, Kocaeli Lojistik Master Planı ve Stratejilerinin Belirlenmesi, Kocaeli Geneli Karayolu Koridorları Projeleri, Yol ve Katlı Kavşak Projeleri, Sekapark-Otopark Arası Tramvay Projesi, Kuzey LRT Metro Projesi, Akıllı Ulaşım Sistemleri Trafik Sinyalizasyon ve Trafik Kontrol Merkezi projelerinin yürütücülüğünü yaptı.
Büyükşehir Kağıtspor’da Karate, Tekwando ve Atıcılık dallarında da sorumlu yöneticilik yapan Çelebi, bir süre Atıcılık Federasyonu yönetim kurulu üyeliği görevini de yürütmüştü.
Evli ve 3 çocuk babası.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız