Güncel

Cadde ve sokaklar tertemiz

Pandeminin etkilerinin sürdüğü 2021 yılında çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022’ye sayılı günler kala İzmit’in her noktasını pırıl pırıl yapıyor

31 Aralık 2021 Saat: 12:20
Cadde ve sokaklar tertemiz
Cadde ve sokaklar tertemiz
‘Temiz Çevre, Temiz İzmit’ düşüncesini hayata geçirebilmek adına faaliyetlerini yürüten İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2021 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla pandeminin etkisini sürdürdüğü bu dönemde de İzmitlilere bir kez daha rahat nefes aldırdı. İzmit’te vatandaşların ortak kullanım alanı olan sokak ve caddelerde temizlik faaliyetlerini sürdüren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gündüz yoğunluğun az olduğu gece de yoğunluğun fazla olduğu bölgeler olmak üzere çalışmalarına 7 gün 24 saat aralıksız devam ediyor. 
CADDE VE SOKAKLAR TERTEMİZ
Kentin farklı bölgelerinde vatandaşları memnun edebilmek adına titizlikle çalışan ekipler bu kapsamda; çöp toplama, sokak yıkama, çöp konteyneri yıkama, araçlı sokak süpürme ve bölgesel sokak süpürme faaliyetlerini yürütüyor. Ayrıca çalışmalar dahilinde vatandaşların gün içerisinde kullandığı sokak ve caddelerin yanı sıra temel ihtiyaçlarını gidermek adına alışverişlerini yaptıkları pazar alanları da yıkanarak hijyenik bir ortam oluşturuluyor.
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
2021 yılının son günlerinde çalışmalarını hızlandıran İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin yıl boyunca olduğu gibi yeni yıla da pırıl pırıl girmesi adına mesaisini sürdürüyor. Çalışmaların ardından yeni yılı coşkuyla karşılayacak olan İzmitli vatandaşlar, İzmit sokaklarını gönül rahatlığıyla kullanabilecekler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız