Güncel

Çakar, Ali Güney’e yüklendi: Ağlayan çocuklara döndünüz!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’e cevap veren CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, "Ağlayan çocuklara döndünüz!" İfadelerini kullandı

18 Haziran 2021 Saat: 16:12
Çakar, Ali Güney’e yüklendi: Ağlayan çocuklara döndünüz!
Çakar, Ali Güney’e yüklendi: Ağlayan çocuklara döndünüz!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e Ayakkabıcılar Çarşısı üzerinden yüklenen AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’e yanıt verdi. Başkan Çakar’ın açıklaması şöyle: "AKP İzmit İlçe Başkanı ya hala muhalefete alışamamış ya da medyatik olmayı seviyor olmalı ki; dün yaptığı açıklamada “Ayakkabıcılar Çarşısındaki Sorun Giderilemedi” şeklinde, İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklenmiştir. Yürüyüş yolunun içler acısı haline ve esnafın kan ağlar duruma gelmesine aldırış etmeyen AKP zihniyeti, iktidarı elden gidince Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısına çıkan umutsuzlar, oyuncağı elinden alınınca ağlayan çocuklara dönmüştür.

SADECE ELEŞTİRİYORLAR

AKP İzmit İlçe Başkanı, bu kentin iyiliğini düşünüyor ise “kimi yanıma alır, nereden vurur, nasıl basına manşet olurum” tarzından ayrılmalıdır. Güzel şeyler için kent adına teşekkür etmeyi, “İş yapılan yerde hata olur” düşüncesi ile yapılan hatalarda, iyi niyetli olarak destek olmayı bilmelidir. Siyaset ve yönetimden anlaşılan, cam ekran karşısında konuşmak, sadece eleştirmek, basında demeç vermek, boy boy poz vererek reklam yapmak olsa idi, belediyenin parası ve aracılığı ile dağıtılan laptoplara, bisikletlere şahsi isim yazmak olsa idi, Nevzat ağabeyiniz bu işi çok iyi yapıyordu. Bugün, halen kendisi bu kenti yönetiyor olurdu. Halkımız, gerçekleri görüyor. Çalışanla reklam peşinde olanı, ayırabiliyor.

KİMYANIZ BOZULMUŞ

Sayın AKP İzmit İlçe Başkanı’ndan ricamdır. Sedat Peker konuşur, AKP susar. Sedat Peker susar, AKP'liler meydana çıkar mantığından ayrılmalısınız. Bozulan kimyanız, hizmet etme görevinden, iktidarı koruma çabasına dönüşmüştür. İktidarda kalma çabası ile neler yapabileceğinizi, halk görüyor. Yönettiğiniz kentte bizden önce yapılanları bir bir ortaya çıkarıyor, hesabını soruyoruz. Lütfen çıksın ve kendi dönemlerinde yapılanları açıklasın. Siyaset, trolleri ve Hizmet İş Başkanı’nı kullanarak yalan beyanatlar ile gündem yaratmak değildir. Siyaset bilimi, birey, toplum, sivil toplum, devlet, iktidar, yönetim, meşruiyet, egemenlik, hak, hukuk, yasa ve bürokrasi kavramlarından oluşur. Bu ülkede, bu kavramlardan eser bırakmamış bir parti mensubu olmak, ne acı vericidir.

İZMİT KÖRFEZİNİ TEMİZLEYİN

Böylesine kötü yönetim gösteren bir partinin mensubu olmak, insanı ya böylesine saçma sapan açıklamaların ardına saklanmaya ya da aciz durumda iftiralar atmaya yönlendirir. Bu kent ve bu ülke için bir şeyler yapmak istiyorsanız; İzmit Körfezi’ni temizleyin. İktidar hırsı ile canla başla çalışan CHP'li belediyenin hizmetlerini, iktidar gücünü kullanarak durdurmayın.

HALKA TAHSİS EDİN

Cemaat vakıflarına tahsis ettiğiniz Belsa Plaza ve Pembe Köşk’ü, halka tahsis edin. AKP son günlerde anket sonuçları ile gündemde kalmaya çalışmaktadır. Bu panik niye? Anket yapan firmanın künyesini de açıklayın. İzmit’i neden açıklamadınız? Fakat şunu bilmeliler AKP ve küçük ortağı Kocaeli'de %42’lere kadar gerilemiştir. Şunu da sormadan edemeyeceğiz. İzmit ile ilgili sonucu neden açıklamıyorlar, onu da biz açıklayalım, İzmit’te Millet İttifakı ve demokrasi bileşenleriyle birlikte oyumuz %55'i geçmiş durumdadır. Erken seçimde iktidara geleceğimizi AKP’li arkadaşlar da iyi bilmektedirler.’’

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız