Güncel

Çakar: Kemal Okur şov yapıyor!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, yazılı bir basın açıklaması yaparak MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’a yüklendi

11 Mayıs 2022 Saat: 14:09
Çakar: Kemal Okur şov yapıyor!
Çakar: Kemal Okur şov yapıyor!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, yazılı bir  açıklama yaparak MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’a yüklendi.

“NEDEN BOY GÖSTERMEDİN?”

Çakar’ın açıklaması şöyle: ‘’İzmit Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda Cumhur İttifakı’nın denetim raporlarının incelenmesi teklifinin gündeme alınmaması üzerine MHP İzmit İlçe Başkanı, İlçe Başkanlığı yaptığım İzmit’te neler olduğuna bakmamı istemiş. Olur paşam da; hangi yetki, hangi hak ile bunu şov amaçlı boy gösterdiğin gazete manşetlerinden soruyorsun? İktidarın kendisi için seçim barajını düşürdüğü küçük ortak ünvanı ile mi? Aynı dili, rüşvet yargılaması süren ve ses delilleri bulunan kendi eski İl Başkanı’na kullanabildin mi? Neden o dönemde gazete manşetlerinde boy göstermedin? Zoruna gittiği gibi aklımca değil, doğrudan siyaset dersi veriyorum genç meslektaşım. Fakirleştirdiğiniz halk adına, ezilen yurttaşlarımız adına, satışa çıkardığınız ülkem adına siyaset dersi veriyorum ve sizin gibi yalanların ardından algı yönetmiyorum.

TUTUŞ ALGI YÖNETİYOR

Diğer yandan Akp’nin gazete manşetleri müdavimi olan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, inceleme komisyonu istediğini belirterek gündem yaratma çabasına girmiş. Gazetelere beyanat vererek gündemde kalmayı bırak Tutuş! Bir ay önce denetim komisyonuna imza atan sen, bugün “inceleme komisyonu kurulsun” diyen sen. İmzanı mı inkar ediyorsun, “imza attım ama aklım başıma sonradan geldi” mi diyorsun? En iyi becerdiğiniz iş olan yalan dünyasında algı yönetmeye mi çalışıyorsun?

İZİN VERMEYECEĞİZ

Beyler, kendinize gelin. Başka Türkiye yok, başka İzmit de yok. Bu ülke, bu kent için güzel bir şeyler yapmaya çalışın, gerçekten iddia ettiğiniz gibi milliyetçi olduğunuza inanalım. Ne kadar şeffaf olduğumuzu söyleyeyim. Hiçbir sorudan, “ticari sır” diyerek kaçmıyoruz ama asılsız iddialar ile gündem yaratılmasına da izin vermeyeceğiz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız