Güncel

Çakar'dan Güney'e: İzmit Belediyesi'ne teşekkür ve özür borcunuz var

Ayakkabıcılar Çarşısı ile ilgili açıklama yapan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “İzmit Belediyesi'ne özür borcunuz var” dedi.

1 Temmuz 2021 Saat: 15:30
Çakardan Güneye: İzmit Belediyesine teşekkür ve özür borcunuz var
Çakar'dan Güney'e: İzmit Belediyesi'ne teşekkür ve özür borcunuz var

Ayakkabıcılar Çarşısı'ndaki tadilat çalışması sonrası AK Parti’nin açıklamalarına karşı, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etmişti. Bunun ardından açıklama yapan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “Uzun yıllardan bu yana hizmet alamayan Ayakkabıcılar Çarşımızdaki onarım ve yenileme çalışmalarını başarıyla tamamlayan İzmit Belediye Başkanımız Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ederiz” Bu sözler, uzun yıllardır yani Akp belediyeciliği döneminden bu yana İzmit Belediyesi'nden hizmet alamayan, açtığı pankartla teşekkür açıklaması yapan Ayakkabıcılar Çarşısı esnafına ait.

'HALKIN İÇİNE KARIŞMAYA NE DERSİNİZ?'

Bu çarşıda uzun yıllardır halkımıza hizmet veren, ekmeğini kazanma çabasından başka hiçbir beklentisi olmayan esnafımız, yıllardır Akp belediyeciliği tarafından mağdur edilmiş, adeta yok sayılmış idi. Ancak; İzmit Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi tarafından kazanılıp Akp’ye muhalefet kapısını gösterdiğinde, birden akla geldi, sahiplenildiler Akp İzmit İlçe Başkanı tarafından. Oysa ki; unuttukları bir şey vardı. İzmit, artık halkın partisi tarafından, halk ile birlikte yönetiliyor. Sırası ile ama hızla, kimse mağdur edilmeden, herkesin sorunu ile ilgileniliyor. Peki, bu arada Yürüyüş Yolu tam bir inşaat ve savaş alanı görüntüsündeyken, Alemdar Caddesi'nde 2 ay önce 45 gün süren inşaattan kurtulduk diyemeden başlatılan çalışmada, Büyükşehir Belediyesi bir tane mühendis görevlendiremediği için doğalgaz boruları patlarken, insanlar can korkusu ile dükkanlara sığınırken, ortada görünmeyen Akp İzmit İlçe Başkanı; Acaba, esnafın bugünkü teşekkür açıklaması sonrası İSU'daki hukuk dosyalarının arasından çıkarak, halkın içine karışmaya ne dersiniz?

'20 YIL SONRA...'

Esnafın mutluluğunu gelin, birlikte paylaşalım. Esnafla poz vermeyi seversiniz, gelin birlikte poz verelim. İzmit Belediyesi'ne bir teşekkür, bir de özür borcunuz var, gelin, samimiyseniz size bu mutluluğu yaşatalım. Ama, sakın “Bak, biz haberleştirdik, belediye sorunu sayemizde halletti" demeyin. Zira, o zaman aynı fotoğraf karesini Sefa Sirmen'den bu yana dokunmadığınız, İzmit Belediyesi’ni kaybetmenin ardından şova dönüştürdüğünüz Yürüyüş Yolu ve Alemdar Caddesi’nde üstelik perişan ettiğiniz esnafla birlikte vermeye davet edeceğimi bilmenizi isterim. Size, bir de güzel haberim olacak... Büyükşehir Belediyesi destekli, İSU tetikçiliği ile var gücünüzle engellemeye çalıştığınız Fethiye Caddesi projemize, bayramdan sonra başlayacak ve kısa sürede bitireceğiz. Sizin gibi, bayramda üç kuruş kazanma umudu olan esnafımızı mağdur etmeden, bayramda inşaat alanına çevirmeden. Proje sayesinde Fethiye Caddesi, 20 yıl sonra kendine gelecek. İzmit’in cazibe merkezi olacak, esnaf nefes alacak, sizlerin bir çöp kutusu koyamadığınızı hatırlayacaktır. Belediyecilik şov değil, hizmet işidir Ali Güney. Zamanla teşekkür etmeyi ve özür dilemeyi öğreneceksiniz..

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız