koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Çalışmalarımıza devam ediyoruz

İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi’nde Alzheimer hastaları ve yakınları ile Yaşama Destek Evi’nden faydalanan özel gereksinimli çocuklar ve aileleri ile birlikte bayramlaşma programı gerçekleşti

11 Mayıs 2022 Saat: 11:22
Çalışmalarımıza devam ediyoruz
Çalışmalarımıza devam ediyoruz

19 BİN YARDIM KOLİSİ DAĞITTIK 

Güzel bir dayanışma örneği sergilediğimiz Ramazan ayını Dilovası’na yakışır bir şekilde icra ettik.  

Dilovası Belediyesi olarak; hiçbir ayrım yapmadan, ilçemizde ki her haneye ulaştırılmak üzere tüm halkımıza 19 bin adet ramazan kumanyası dağıttık. STK’larımıza, muhtarlarımıza, meclis üyelerimiz üzerinden de ayrıca bir çalışma yaptık. Sokak iftarlarının yerine bu şekilde yardımda bulunmak hem bizim için iyi oldu, hemde halkımız tarafından da büyük takdir gördü. 

450 ÇOCUĞUMUZU SEVİNDİRDİK  

Yine Dilovası Kaymakamımız Sayın Metin Kubilay ile birlikte şehit ailelerimizle, özel gereksinimli çocuklarımız ve aileleriyle, sağlık çalışanlarımız ve aileleriyle, başarılı sporcularımız ve aileleriyle iftarda bir araya geldik. Ramazan bayramı öncesi ilçemizde ki yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi 450 çocuğumuzun bayramlıklarını alarak ve ihtiyaçlarını karşılayarak sevinçlerine ortak olduk. 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 

Dünya da ve ülkemizde yaşanan krize rağmen Dilovası Belediyesi olarak çalışmalarımızı aksatmadan yürütüyoruz. İlçemizde ışıklandırma çalışmaları yeni cadde ve sokaklarla devam edecek. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız programlanarak devam ediyor. Bazen kamu ihale kanunundan dolayı bazı aksaklıklar yaşıyoruz. Onları da süreç içerisinde çözerek yolumuza devam edeceğiz. 

5’İNCİ SINIFLARA TABLET MÜJDESİ 

Örneğin; KİK’e takılan 5’inci sınıf öğrencilerimize tablet dağıtımımız biraz aksasa da önümüzdeki günlerde öğrencilerimizi sevindireceğiz ve 5. Sınıfların tamamına tablet bilgisayar dağıtacağız. ‘Eğitimle Yükselen Şehir Dilovası’nı inşa etmek için eğitime katkı sunmaya devam ediyoruz.  

İKİ AÇILIŞ YAPACAĞIZ 

Önümüzde ki günlerde iki açılışımızı gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyemiz’in de desteği ile tamamen yenilenen Dilovası Şehit Nihat Karadaş Stadımız ve Tepecik Mesire alanımızın açılışını yapacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız yatırımlarda şeffaf olmaya özen gösteriyoruz. Meclisimizle yatırımlarımızı paylaşıyoruz” dedi.   

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ 

Başkan Şayir’in gündeme dair konuşmasının ardından bir önceki meclis tutanaklarının oylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi.  

Gündemde yer alan Demirciler, Köseler Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’nın Görüşülmesi oy birliği ile ve Tepecik Mahallesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı’nın Görüşülmesinin komisyona havalesi oy çokluğu ile kabul edildi.  

Ayrıca; gündem de yer alan Sıfır Atık Müdürlüğü’nün isminin İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü olarak değiştirilmesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak olan protokol gereği Sıfır Atık Yönetim Sistemi İçin Ortak Hizmet Projesi yapma yetkisi verilmesi, Çerkeşli Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait dükkânların kiraya verilmesi meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız