Güncel

ÇALIŞMALARININ KARŞILIĞI

Körfez protokolü, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap için veda yemeği düzenledi.

13 Eylül 2022 Saat: 17:17
ÇALIŞMALARININ KARŞILIĞI
ÇALIŞMALARININ KARŞILIĞI

Körfez protokolü, il içi atamayla Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap için veda yemeği düzenledi. Başkan Söğüt, “Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi

Körfez’de Manap için veda yemeği

Körfez protokolü, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap için veda yemeği düzenledi. Tütünçiftlik sahilinde bulunan Nazende Kafe ve Restoran’da gerçekleştirilen veda yemeğine; Körfez İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Garnizon Komutan vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Bayram Savaş da katıldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Yemekte ayrıca; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan ve Levent Yılmaz, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, ilçe kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çalışma arkadaşları da katıldı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen yemek sonrasında; Kaymakam Uğur Kalkar ve Başkan Şener Söğüt tarafından Manap’a hediye ve plaket takdim edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız