Güncel

Caner Göçmez aday adayı oldu!

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmak için Ortayaka TV moderatörü Körfez'in sevilen ve tanınan isimlerinden olan Eczacı Caner Göçmez resmi başvurusunu yaptı

16 Mart 2023 Saat: 19:45
Caner Göçmez aday adayı oldu!
Caner Göçmez aday adayı oldu!

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin partilerde başvuru süreci devam ediyor. Süreç kapsamında Ortaya TV moderatörü Caner Göçmez de resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Başvurusunu aday komisyon başkanı Avukat Nilgün Aydın’a teslim eden Göçmez yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“TAKDİR EDİLECEĞİMİ UMUT EDİYORUM”

“Meslek ve özel hayatımın yanı sıra ilgili ve yetkili makamlarla birlikte koordine ederek, ilçemiz ve ilimizle ilgili, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak çeşitli sosyal etkinliklerde bulundum, projeler geliştirip uyguladım. Toplumun sorunlarıyla ilgilenmekten ve bu sorunlara çözüm üretmekten özel olarak mutluluk duyuyorum. Çalışmalarımın daha etkili ve verimli olabilmesi için Kocaeli Milletvekili olmak istiyorum. Bu nedenle siz büyüklerim tarafından takdir edileceğimi umut ediyorum. Milletvekili olarak yüksek nitelikli hizmetler verebileceğime, halkımız için çok faydalı çalışmalar yapacağıma inanıyorum.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız