Güncel

Çavdar'dan açıklama!

Kocaeli MHP Eski İl Başkanı Ruhi Çavdar, Şehir Tv’de Gazeteci Erdal Sertel’in “Bizim Şehir’de iz bırakanlar” adlı programına katıldı. Çavdar MHP’den ihraç edilmeye yönelik sorulara “Benim MHP’liliğim bitmez” diyerek cevapl

5 Ocak 2021 Saat: 16:56
Çavdardan açıklama!
Çavdar'dan açıklama!

Ata Baran SANCAR

Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski İl Başkanı Ruhi Çavdar, deneyimli gazeteci Erdal Sertel’in Şehir Tv’de ki “Bizim Şehir’de iz bırakanlar”  adlı programına konuk oldu. Çavdar ve Sertel hem eskiyi yad etti hem de güncel siyaset hakkında söyleşi yaptı.

“BENİM MHP’LİLİĞİM BİTMEZ!”

Çavdar, Erdal Sertel’in “İhraç ederlerse ne olur, Ruhi Çavdar’ın MHP’liliği biter mi?” sorusuna “Hayır, asla bitmez. Beni hem MHP'nin tabanı hem de kent genelinde herkes tanır, yaptığım yanlış ve doğruları en iyi gazeteciler bilir. Toplum önünde çok büyük bir hata, suç işlemiş olsam zaten şuanda burada oturuyor olmazdım. Siyaseti öyle bir şey ki gerçek sahiplerine teslim ettiğiniz zaman sokakta dolaşmayı başarabilmek çok büyük bir nimet. Allaha çok şükür ben bunu başardım. Kırılmış arkadaşlarım olabilir, ama ben kimseye bile isteye onu rencide edecek bir yanlışın içinde olmadım. Allah herkese görevini layığıyla yerine getirdikten sonra toplum önüne çıkmayı nasip etsin.” Dedi.

Programın videolu hali:

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız