Güncel

Çenesuyu'nda inceleme

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçenin en önemli markası olan Çenesuyu’nda devam eden üretim çalışmalarını inceledi

6 Haziran 2021 Saat: 12:44
Çenesuyunda inceleme
Çenesuyu'nda inceleme

Başkan Aygün’ün girişimleri ile pazarlama ağını arttıran Çenesuyu, Derince’nin sadece bölgeye değil, Türkiye’ye ve hatta dünyaya açılan en önemli markaları arasında yer alıyor. Yaklaşık 400 yıllık maziye sahip olan Çenesuyu, Başkan Aygün yönetiminde daha da büyüdü. Depolama alanı ve ek bina inşaatıyla birlikte 6 dönüm ilave alan kazandırılarak kapasitesi artan Çenesuyu, pazarlama ağını genişletti.
ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Çenesuyu fabrikasına giderek devam eden üretim çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Aygün döneminde yapılan yatırımlarla başta Gazi Meclis olmak üzere Ankara’daki kurumlarda da hak ettiği yeri alan Çenesuyu’nun yurt içinde Marmara Bölgesi başta olmak üzere birçok ilde satışı yapılıyor. Derince’nin doğal hazinesi olan Çenesuyu aynı zamanda yurt dışına ihraç edilerek ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız