Güncel

Ceza yağdı

Kocaeli’de polisin operasyonu ile 310 kilo eroin ile yakalanan TIR şoförü ve yeğenine 30’ar yıl, araçtaki yükün sahibine ise 16 yıl hapis cezası verildi.

3 Mart 2021 Saat: 14:11
Ceza yağdı
Ceza yağdı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, 2018 yılında TEM Otoyolu’nda takibe alarak durdurduğu araçta yaptığı aramada 310 kilo eroin ele geçirildi. Cemalettin M., Selahattin K. ve Nihat K., ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçlamasıyla tutuklandı. Haklarında davada açılan 3 sanığın yargılanmasına Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.

TIR şoförü Cemalettin M. savunmasında, "Benim uyuşturucuyla bir ilgim olmadı. Benim tek hatam bunların yanında şoför olarak çalışmak. Nihat K.'nin hakkımda iftirası var. Bana araç verdiğini iddia ediyor. Beni uyuşturucu ile ilişkilendiriyor. İş yoğunluğu var diye yeğenim Selahattin vardı. Böyle bir iş yapsam yeğenimi yanıma almazdım. Beraatimi talep ediyorum" dedi.

Selahattin K. ise olayla bir ilgisinin olmadığını belirterek, "3 yıldır işlemediğim suçtan mağdurum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum. Ben sadece dayımı tanırım" diye konuştu.

Mahkemeye cezaevinden SEGBİS ile bağlanan TIR’da taşınan ürünlerin sahibi Nihat K., "Benim uyuşturucuyla ilgim yok. Beraatimi istiyorum. Oradaki sanıklar yalan söylüyor” dedi.

Mahkeme Nihat K.'ye 16 yıl 10 ay hapis, Cemalettin M. ve Selahattin K.'ye ise 30’ar yıl hapis ceza verdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız