Güncel

Cezası verilmeli

Dün akşam, (2 Nisan) saatlerinde İzmit’te iğrenç bir olay yaşandı. Körfez Kent’e giden bir kadın yolcu, şehiriçi otobüs şoförü tarafından tacize uğradı.

3 Nisan 2019 Saat: 22:52
Cezası verilmeli
Cezası verilmeli

İddialara göre 5 Nolu Kooperatife bağlı Körfez Kent Yahya Kaptan arasında yolcu taşıyan bir şehiriçi otobüsünün şoförü iğrenç bir olaya karışmış. Dün akşam, (2 Nisan) saat 20.30 sıralarında 40 yaşlarında bir kadın Körfez Kent’e gitmek için İzmit Cumhuriyet Parkı’ndan 126 hat no’lu araca binmiş. Saat 21.00 sıralarında ise Körfez Kent son durağa geldiğinde araçta tek kalan kadın yolcu inmek istemiş. Ancak aracı kullanan şoför kapıyı kapatarak genç kadını taciz etmeye kalkmış.
BÜYÜK KORKU VE PANİK
Yaşadığı taciz karşısında büyük şok ve korku yaşayan kadının bağırması üzerine otobüs şoförünün kapıyı açmak zorunda kalmasıyla genç kadın büyük bir panikle kendisini dışarı atarak evine gitmiş. İğrenç olay genç kadının olayı yakınlarına anlatmasıyla ortaya çıkarken, taciz olayı Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt’a kadar gitmiş.
MUSTAFA KURT’A BİLDİRİLMİŞ
Her gün binlerce genç kızın ve kadının bindiği otobüste yaşanan bu vahim olayın ardından gözler Mustafa Kurt’a çevrilmiş durumda. Kurt’un bu sapık şoför hakkında gerekli işlemleri başlatması beklenirken, tacize uğrayan kadının yaşadığı büyük korku ve çevre baskısı olabilir endişesiyle suç duyurusunda bulunmaktan kaçındığı öğrenildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız