Güncel

CHP Kocaeli Çifte Bayram Yaşadı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli ailesi, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bir araya gelerek sevinçlerini paylaştı ve birlik mesajları verdi

10 Nisan 2024 Saat: 17:17
CHP Kocaeli Çifte Bayram Yaşadı!
CHP Kocaeli Çifte Bayram Yaşadı!

CHP Kocaeli, Ramazan Bayramı'nın ilk günü coşkulu bir bayramlaşma programı düzenledi. İzmit İlçe Başkanlığı önünde yoğun katılımla gerçekleşen programda partililer bir araya gelerek bayramlaştı.

Programa CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Mühip Kanko, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimleri, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli İl eski Başkanı Keramettin Gençtürk, eski ve yeni meclis üyeleri, eski başkanlar ile partililer katıldı.

İKİ BAYRAMI BİR ARADA YAŞATTINIZ

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, yaptığı konuşmada, "Bize Kocaeli'de çok büyük bir gurur yaşattınız. İki bayramı bir arada yaşattınız. Hepinizin bayramını kutluyorum. Bundan sonra bugünkü gibi sokaklarda ve caddelerde olacağız" dedi.

ÖNCE GENEL SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, "Bugün çok heyecanlı ve mutluyum. Çok güzel bir bayram yaşıyoruz. Tüm parti mensuplarımızın yüzü gülüyor. Büyük ailemize sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sorumluluğumuzu biliyoruz. İnşallah 2028'e kadar bu birlikteliği devam ettireceğiz. Önce genel seçimde iktidar olacağız. Sonra ise 3'ü 13 yapacağız" dedi.

HARİTAYI KIPKIRMIZI YAPACAĞIZ

CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko ise, "Türkiye'yi ilmek ilmek gelincik tarlası gibi işleyen halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah haritayı kıpkırmızı yapacağız Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

AYDINLIK GÜNLER YAKIN

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, "Bayramımız kutlu olsun. Emeklilerimize müteşekkiriz. Aydınlık günler yakın. Bütün haritayı kırmızıya boyayana kadar çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

ARTIK TEK DEĞİLİM

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, "Artık tek olmamak çok güzel. Şeker tadında bir bayram yaşıyoruz. Biz çifte bayramı beraber yaşıyoruz. Gülümse İzmit demiştik, Derince gülümsedi, Karamürsel gülümsedi. 3 iken 13 olacağız. Kocaeli'nin gülümseyeceği günler yakın" şeklinde konuştu.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız