Güncel

CHP’li Arduç: Kartepeliler üzülmesin, teleferiği biz yapacağız!

Kartepe Teleferik ihalesinin bir kez daha iptal edilmesi sonrası bölgeye giden CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve gençlik kolları üyeleri teleferiğin yapılacağı bölgeye giderek açıklama yaptı.

14 Şubat 2022 Saat: 16:42
CHP’li Arduç: Kartepeliler üzülmesin, teleferiği biz yapacağız!
CHP’li Arduç: Kartepeliler üzülmesin, teleferiği biz yapacağız!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, geçtiğimiz Cuma günü Kartepe teleferik ihalesinin ihale komisyonu tarafından iptal edildiğini duyurdu. İhalenin iptal edilmesi sonrası CHP ile AK Parti arasında hep polemik konusu olan teleferik yeniden gündem oldu. Bu defa CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç ve Kartepe Genlik Kolları üyeleri teleferiğin hareket edeceği bölgeye giderek bir açıklama yaptı. CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç şunları söyledi:

BİR KEZ DAHA KURSAĞINDA KALDI

İlk 10 Aralık 2018 yılında Kartepe Belediyesi tarafından temeli atılan, birçok lansman ve tanıtım filmi düzenlenen birçok seçim kitapçığına malzeme olan ama bir türlü yapılamayan teleferik projesi Büyükşehir Belediyesine devrolunca bu sefer nihayet yapacaklar diye düşünürken Büyükşehir'in de ihaleyi iptal etmesiyle Kartepe'nin 50 yıllık hayali bir kez daha kursağında kaldı.

KARTEPELİLER ÜZÜLMESİN

Büyükşehir Belediyesinin ihaleyi iptal etmesinin ardından bu hayalet teleferiği siz yapmazsanız biz yaparız diyerek CHP Kartepe Gençlik Kollarımız tarafından hazırlanan afişi teleferiği ilk temellerinin atıldığı Derbent poligon mevkiindeki yere astık. 2025 yılında inşallah teleferiği yapmak bize nasip olacak. Kartepeliler üzülmesin. Büyükşehir'i kazandığımızda 1 sene içerisinde Teleferiği Kartepe'ye kazandıracağız.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız