ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Siyaset

CHP'de Nurcan Kuşçu başkan aday adayı oldu

CHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kuşcu, belediye başkan aday adayı oldu.

28 Kasım 2023 Saat: 22:35
CHPde Nurcan Kuşçu başkan aday adayı oldu
CHP'de Nurcan Kuşçu başkan aday adayı oldu

CHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kuşçu, partisinin ilçe başkanlığında belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Kuşçu'nun adaylık açıklamasına bir gün önce aday adaylığını açıklayan Bozkurt Uslu ve Tayfun Balıkçı da katıldı. Dosyasını ilçe başkanı Gülseren Solmaz Altunal’a teslim eden Nurcan Kuşçu, “Fabrikaların, limanların bulunduğu önemli bir sanayi kentinde yaşıyoruz. Buna rağmen Körfez’de yaşayan insanlar bu imkânlardan yeterince yararlanamıyor. Böyle bir zenginliğin olduğu yerde işsiz insan olmaması gerekir. Şayet bana görev verilirse; istihdam konusunda Körfez’i hak ettiği yere getireceğim. Kendi zenginliğimizi ve kendi imkânlarımızı en güzel şekilde bilmemiz ve bundan faydalanmamız gerekir" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerde tek çare olduğunu belirten Nurcan Kuşçu, “Bu gün kadınlarımız ve çocuklarımız Körfez’de istediği gibi yaşayamıyor. Ben bir kadın olarak aday adayı oldum. CHP gibi bir partide, bir kadın aday adayının olması gerektiğini düşündüğüm için aday adayı oldum. 35 yıldır Körfez’de ikamet ediyorum. Körfez’in sorunlarını çok iyi biliyorum. Şayet bana görev verilirse; en güzel şekilde hizmet edeceğimi de biliyorum. Sorunları da en güzel şekilde çözeceğime inancım tamdır. Sorunları çözeceğime söz veriyorum. Şayet bana göre verilirse, Körfez’de yapacağım projeleri daha geniş kapsamlı bir şekilde açıklayacağım" diye konuştu.

Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ise, Nurcan Kuşçu’ya başarılar dilediğini belirterek, "Kendisine bu çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız