koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

CHP'li kadınlardan kınama

Körfez Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısında yaşanan kavga ve tartışmalar CHP’de kınama açıklamasına neden oldu. Körfez İlçe Teşkilat binasında toplantı salonunda düzenlenen basın açıklamasını, Kadın Kolları Başkanı Naciye

4 Mart 2021 Saat: 15:16
CHPli kadınlardan kınama
CHP'li kadınlardan kınama

Yapılan açıklamada, toplantıda özellikle kadın meclis üyelerine karşı kullanılan kelimeler ve bunların aynı salonda yer alan AK partili kadın yöneticiler tarafından alkışlanması eleştirildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 02 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen Körfez Belediyesi Meclis Toplantısı, oldukça gergin bir atmosferde seyretmiş ve toplantıyı sağlıklı bir şekilde yönetmekle görevli olan Belediye Başkanı, görevinin gerektirdiği soğukkanlı tavrı yitirerek bir belediye başkanına yakışmayacak ifadelerde bulunmuştur. Yine Belediye Başkan yardımcılarından birisi, kadın meclis üyemize karşı oldukça saldırgan bir tavır sergilemiş ve kadınları küçülten eril ifadeler kullanmıştır. 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'ne bu kadar yakın olduğumuz bir süreçte, kadınlara karşı kullanılan bu eril dili kabul etmiyoruz. Bu ifadelerin, salonda AKP Kadın Kolları üyelerinin olduğu bir ortamda cereyan etmesi ayrıca üzücüdür.

"HALKIN ÇIKARLARIYLA ÖRTÜŞMEYEN HER HAREKETİN KARŞISINDA OLACAĞIZ"

Bizler, muhalefette olan bir parti olarak, elbette Körfez halkının çıkarlarıyla örtüşmeyen her hareketin karşısında olacağız. Defaatle dile getirdiğimiz bu tavrı, hiçbir saldırgan tavır ve söylemler durduramaz. Bizler gücünü halktan alan bir parti olarak asla yılmadık. Hiçbir korku söylemi ve bunun akabinde oluşacak baskı ortamı, bizleri yıldıramaz! Bunun iyi bilinmesini isteriz. Kamuoyuna saygılarımızla...”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız