Güncel

ÇOCUK GRUBUNA YÜZDE 25 İNDİRİM

Kentimizi ‘Eğitim Kenti’ne çevirmek adına güçlü adımlar atan İzmit Belediyesi American Life Dil Okulları ile iş birliği protokolü imzaladı

15 Ekim 2021 Saat: 11:10
ÇOCUK GRUBUNA YÜZDE 25 İNDİRİM
ÇOCUK GRUBUNA YÜZDE 25 İNDİRİM
İzmit Belediyesi eğitim kurumlarıyla iş birliği yaparak personeline katkı sunmayı sürdürüyor. İzmit Belediyesi son olarak American Life Dil Okulları ile protokol imzaladı. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler’in makamında gerçekleştirilen imza törenine Güler’in yanı sıra İzmit Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Sevtap Cengiz ve American Life Dil Okulları Kurumsal Satış Yöneticisi Tolga Kürem katıldı. 
ÇOCUK GRUBUNA YÜZDE 25 İNDİRİM
İmzalanan protokol İzmit Belediyesi çalışanları ve 1. Derece aile fertlerini kapsıyor. İndirimler İzmit, Gölcük, Körfez ve Gebze şubelerinde geçerli. 1 yıllık protokol kapsamında İzmit Belediyesi çalışanları ve yakınlarına genel İngilizce ve programlarında liste fiyatları üzerinden yüzde 50 oranında indirim uygulanacak. Çocuk grubu eğitimlerinde yüzde 25 indirim yapılacak. Kursiyerler + more programlarından Türkiye genelindeki tüm American Life Dil Okulları şubelerinden ücretsiz olarak yararlanabilir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız