koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Çoğunluk sağlandığı takdirde...

Bugün toplanan Kocaelispor yönetim kurulu kongre karar aldı. Kongre, çoğunluk sağlandığı takdirde 7 Haziran, sağlanamadığı takdirde ise 14 Haziran 2019 tarihinde yapılacak

19 Mayıs 2019 Saat: 02:26
Çoğunluk sağlandığı takdirde...
Çoğunluk sağlandığı takdirde...

Yeni Çorumspor mağlubiyetinin ardından sessizliğe bürünen Kocaelispor'da olağanüstü kongre kararı alındı. Oy birliği ile alınan karar göre, Kocaelispor yönetimi seçimli genel kurulunu toplayacak. Kongre, çoğunluk sağlandığı takdirde 7 Haziran, sağlanamadığı takdirde ise 14 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.
 

KOCAELİSPOR’DAN YAPILAN O AÇIKLAMA:

1. Yönetim Kurulumuz 13.05.2019 Pazartesi günü Kocaeli Stadı’nda yapmış olduğu toplantıda; Yıllık Olağan (Mali) Genel Kurulun, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile birlikte 07/14 Haziran 2019 Cuma günü yapılmasına karar vermiş olup, play off mücadelesi veren takımımızın etkilenmemesi adına açıklamanın sonraya bırakılmasına karar vermiştir. Tüm üyelerimizi ve taraftarlarımızı, 14 Haziran Cuma günü yapılacağını tahmin ettiğimiz Genel Kurulumuzda görmekten kıvanç duyarız.

2. 15 Mayıs Çarşamba akşamı oynamış olduğumuz Yeni Çorumspor müsabakasında; Ramazan ayı ve hafta içi olmasına rağmen sevdasının yanında olan, kadın-erkek, gençyaşlı, esnaf-öğrenci, işçi-memur her kesimden 16.306 taraftarımıza ve Hodri Meydan Taraftarlar Derneğimize, kolu alçıda olmasına rağmen yanımızda yer alan Kocaeli Valimiz Sn. Hüseyin Aksoy’a, yanımızda yer almakla birlikte stadyumdaki tüm taraftar ve görevlilere iftariyelik hizmeti sunan, sms ve bilboardlardan maçı duyuran, toplu taşıma ve diğer tüm imkanları maç için seferber eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tahir Büyükakın ve tüm çalışma arkadaşlarına, maça gelen her zaman yanımızda olmalarını arzu ettiğimiz Milletvekillerimize, İlçe Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına teşekkür ederiz.

3. Tüm şehrin, KOCAELİSPOR camiasının ve taraftarlarımızın büyük mücadele ve özverisiyle geldiğimiz Play Off yarı finalinden, istediğimiz sonucu alamamanın büyük üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. Bu iki günlük süreçte, tüm sorumlu paydaşlar gibi elimizdeki imkanlarla neleri iyi, neleri eksik veya hatalı yaptığımızı ve neleri de rakiplerimizin bizden daha iyi yapabildiğini tarttık, tartıştık.

4. Bugüne kadar olduğu gibi, coşkulu ve hüzünlü anlarda değerlendirme, karar alma ve açıklama yapmamayı yeğleyen Yönetim Kurulumuz, hepimizi derinden üzen Yeni Çorumspor yenilgisi sonrasında 18 Mayıs Cumartesi (bugün) toplanarak geride bıraktığımız sezonun değerlendirmesini yapmıştır.

5. Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme, teşhis ve tespitleri Genel Kurul’da paylaşmanın; önümüzdeki sezonun hazırlık ve planlamalarını yapacak olan 14 Haziran’da bu ulvi görevi üstlenecek Yönetim Kurulu’nu süre yönünden sıkıntıya sokabileceği ve olası taliplerin Genel Kurula hazırlanırken faydalanabilmeleri adına, 22 Mayıs Salı akşamı iftar ve sonrasında yerel basınımız spor müdürleri, muhabirleri, genel yayın yönetmenleri ve bunlar aracılığıyla taraftarlarımız ve şehrimizle paylaşma ve değerlendirme kararı almış bulunmaktayız.

6. Yönetiminde bulunalım veya bulunmayalım, her zaman içerisinde bulunmaktan onur duyacağımız KOCAELİSPOR camiasının layık olduğu en iyi şekilde yönetilmesi için her türlü destek ve yardımı yapanlar arasında olacağımızı ve önümüzdeki süreç ile ilgili tüm planlamayı bu şekilde yapmaya çalıştığımızı bir kez daha ifade eder, saygılar sunarız. KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız