Güncel

ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Kocaeli Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için mesaj yayınladı. Başkan Özer mesajda kadın cinayetleri ve erkek şiddetine hızlı bir şekilde çözüm bulunması gerektiğini söyledi

8 Mart 2021 Saat: 14:25
ÇÖZÜM BEKLİYORUZ
ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Kocaeli Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel mesaj yayınladı. Başkan Nurullah Özer yayınladığı mesajda, ‘’Her yıl 8 Mart öncesi hepimizin baş tacı ettiği kadınlar yılın 364 gününü acılar içinde geçiriyor. Ülkemiz, uygar bir toplumun gerektirdiği hayatın her alanında eşitlik beklentisinden ne yazık ki çok uzaktadır. Yanı başımızda omuzdaşımız olması gereken ve hayatın yükünü beraber sırtlayacağımız kadınlar türlü gerçeklerle adeta toplumun gözünün önünde teker infaz ediliyor’’ ifadelerini kullandı.

KADIN CİNAYETLERİNE ÇÖZÜM BEKLİYORUZ

Sözlerine ‘’Kanayan bir toplumsal yaraya dönüşen kadın cinayetleri ve erkek şiddeti süratle çözüm beklemektedir’’ şeklinde devam eden Başkan Özer, ‘’Hemen her gün kadın cinayetlerine kurban verilen ülkemizde kadınlara gül uzatmak yerine tüm yurttaşlar olarak onları hayata sımsıkı bağlayacak o yardım elini uzatmalıyız. Günümüzde adeta olağanlaştırılan, bu toprakların normali bu gibi algı oluşturulan kadında şiddetin ve vicdanlı toplumumuzun yüreğine kilen bu şiddet töresinin derhal terk edilmesi ve bize yakışan bir sevgi toplumumun inşası için dört koldan mücadele vermeliyiz. Bu dayanışma duygu ve düşüncelerimizle istisnasız herkesin huzur ve güven içinde sağlıkla yaşayabileceği bir toplumun ilk şartının kadın erkek, genç, yaşlı birbirimize inanmaktan geçtiğini biliyor, bu muhtaç olduğumuz bilince bir an önce erişmeyi temenni ediyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız