ali yıldırım sezer
sağ2
sağ3

Güncel

DAYANIKLI VE ESTETİK

İzmit Belediyesi, ihalesi tamamlanan ‘Rauf Orbay Sokak Yol Düzenleme Yapım İşi’ kapsamında Karabaş Mahallesi Rauf Orbay Sokak’ın ambiyansını değiştirecek.

4 Kasım 2021 Saat: 15:49
DAYANIKLI VE ESTETİK
DAYANIKLI VE ESTETİK
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz yıl Rauf Orbay Sokak esnafı ziyaretinde, hem esnaf hem de vatandaşın rahatlıkla ve güvenle dolaşabileceği bir alan oluşturacaklarını söylemişti. Projesi hazırlanan ve ihaleye çıkan ‘İzmit Belediyesi Rauf Orbay Sokak Yol Düzenleme Yapım İşi’ kapsamında ihaleyi kazanan müteahhitte yer teslimi yapıldı. Rauf Orbay Sokak’ta mevcut yolun tek şeride çevrilmesi ve kaldırımların genişletilmesi sonucunda sokakta büyük bir rahatlama sağlanacak ve usulsüz araç parklarının önüne geçilecek. 
DAYANIKLI VE ESTETİK
Rauf Orbay Sokak’ta bulunan esnafın dükkân önleri de yenileme çalışması sonrası açılacak. Çalışmalar kapsamında yaklaşık bin metrekare alanda renkli minarelli parke uygulaması yapılarak zeminin daha dayanıklı ve estetik olması sağlanacak. Ayrıca yeni yapılacak yaya kaldırımlarının çevresi çiçeklendirilerek sokağa görsel anlamda zenginlik katılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız