Güncel

Dekoratif Aydınlatma Çalışması

Derince genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken Yenikent Mahallesi’nde kaldırım, orta refüj ve dekoratif aydınlatma düzenlemeleri yapılıyor

31 Aralık 2021 Saat: 12:06
Dekoratif Aydınlatma Çalışması
Dekoratif Aydınlatma Çalışması

Altyapı ve Üstyapı Düzenlemeleri

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte ilçe merkezindeki 10 mahallede gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince genelinde devam eden bu çalışmalar neticesinde 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatı yapılıyor. Bu çalışmalar neticesinde altyapıları tamamlanan bölgelerin üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı olarak yenileniyor.

 

Dekoratif Aydınlatma Çalışması

İSU’nun öncülüğünde devam eden bu genel çalışmaların dışında Derince Belediyesi’ne bağlı ekipler ilçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Aygün yaptığı açıklamada  “Bahriye Üçok Sokak’ta kaldırım düzenlemelerimiz sürerken, Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nde kaldırım, orta refüj ve dekoratif aydınlatma çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız