Güncel

Demirbaş: “Bizim ekranımız da kaldırıldı ama Hürriyet tek mağduru oynuyor”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, LED ekran meselesi üzerinden Emniyet Teşkilatına yüklenen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sert çıktı

26 Mayıs 2023 Saat: 19:10
Demirbaş: “Bizim ekranımız da kaldırıldı ama Hürriyet tek mağduru oynuyor”
Demirbaş: “Bizim ekranımız da kaldırıldı ama Hürriyet tek mağduru oynuyor”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş “LED ekranı kaldırılan sadece siz olmadığınız halde, tek mağduru nasıl oynuyorsunuz?” dedi. Demirbaş’ın açıklaması şöyle:

 İzmit Yürüyüş Yolu, kamusal alandır. CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nın bu yolla direkt bağlantısı yoktur. Aradan yol geçmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığımızın giriş kapısı ise direkt bu yola açılıyor.
Buna rağmen Kocaeli Valiliğinin aldığı karara uyarak, İlçe Başkanlığımızın önüne kurduğumuz led ekranı biz kaldırdık. Ama günlerdir perde arkasında kalarak şehrimizi kaosa sürüklemek için uğraşan, bugün arz-ı endam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tek mağdurun kendisi olduğunu, kendisine haksızlık yapıldığını iddia ediyor. Kirli siyasetiniz ve iki yüzlülüğünüzü pazar günü sandıkta milletimiz yüzünüze çarpacak. Ama İzmit bu yaptıklarınızı, milletimize verdiğiniz rahatsızlığı da hiç unutmayacak. İzmit’te seçime iki gün kala yaşanacak her türlü huzursuzluğun sorumlusunun hukuk ve kural tanımaz Fatma Kaplan Hürriyet olacağını şimdiden kamuoyu ile paylaşırız.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız