ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Demirbaş: "Kocaelimizden 3 vekil çıkaracağız"

MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Körfez üye katılım programında konuştu. İYİ Parti’den partiye geçişlerin olduğunu açıklayan İl Başkanı Demirbaş14 Mayıs’ta Kocaeli’den 3 vekil çıkaracaklarını söyledi.

11 Mayıs 2023 Saat: 11:55
Demirbaş: Kocaelimizden 3 vekil çıkaracağız
Demirbaş: "Kocaelimizden 3 vekil çıkaracağız"

YENİLERE ROZET TAKILDI

Genel seçimlere geri sayımın devam ettiği bugünlerde MHP Kocaeli Teşkilatı’nda çalışmalar devam ediyor. Teşkilat son olarak Körfez’deki üye katılım programında bir araya geldi. MHP Kocaeli Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili adayı Saffet Sancaklı başta olmak üzere İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, Körfez Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ömer Doğan ile partililer katıldı. Programda konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde Kocaeli’den 3 vekil çıkaracaklarını belirtti. Saffet Sancaklı, il ve ilçe teşkilat yöneticileri program sonunda partiye yeni katılan isimlere rozetlerini takıp ‘Hoş geldin’ dediler. Edilen bilgilere göre bu programda partiye 400 yeni üye katıldı.

VAKİT, CUMHUR İTTİFAKI DESTEK VAKTİDİR

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş şunları söyledi: “Her gün dünden daha iyi, güçlü ve büyük ailemize yoğun katılımın olduğu bugün de gururlanmamak elde değil. Bizimle birlikte olmak için, el ele gönül gönüle veren, partili partisiz, İYİ Parti başta olmak üzere birçok partiden katılan kardeşlerimiz MHP'ye güç verdiler, onur verdiler. Bizler kutlu davasının peşinde, Başbuğumuzun izinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin evlatları olarak 14 Mayıs'ı bayram havasıyla karşılayacak ve zaferle taçlandıracak büyük davanın kervanındayız. İnanıyorum ki hep beraber tarih yazacağız. Kocaelimizden 3 vekil çıkartacağız. Vakit Cumhur İttifakı'na destek vakti. Vakit kırgınlıkları, küskünlükleri unutup var gücümüzle kenetlenme vaktidir.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız