ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Derince’ye dev eğitim kampüsü

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, büyük önem verdiği Eğitim Kampüsü projesinin ilçeye kazandırılması ile ilgili Milli Eğitim ve Milli Emlak yetkilileri ile bir araya geldi

4 Mayıs 2023 Saat: 10:51
Derince’ye dev eğitim kampüsü
Derince’ye dev eğitim kampüsü

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Eğitim Kampüsü projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kapsamlı projenin inşası öncesinde Yelken Kafe’de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanı Fahrullah Macit, Kandıra Milli Emlak Müdürü Hasan Aşkan, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan ile bir araya gelen Başkan Aygün, anaokulu uygulama projelerini tamamlamak üzere olduklarını belirtti.

4 OKUL İNŞA EDİLECEK

Eğitim Kampüsü Projesi’nin zemin etütlerinin de yapıldığını belirten Başkan Aygün, “Gençlerimiz için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizde onlar için çok sayıda yatırım gerçekleştirdik, Gençlik Merkezlerimizle her mahallemizde inşa ettiğimiz spor alanlarımızla yavrularımızın her daim hizmetindeyiz. Bu anlayışla yine çocuklarımızın daha iyi ortamlarda eğitim görmeleri için yoğun bir mesai harcıyoruz. Derince Lisesi, Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun da aralarında bulunduğu okulları, Sırrıpaşa Mahallesi Harmantarla mevkiindeki 25 dönümlük alana taşıyacağız. Bu alanda 4 ayrı okul inşa edeceğiz. Projemiz içerisinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise ve çeşitli sosyal donatılar yer alacak. Anaokulumuz 8, ilkokulumuz 32, ortaokulumuz 24 ve lisemiz de 24 derslikten oluşacak” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız