Güncel

Derince'de Coşkulu Bayramlaşma

Derince Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma töreni, Kent Meydanı'nda coşkulu bir şekilde gerçekleşti

10 Nisan 2024 Saat: 17:42
Derincede Coşkulu Bayramlaşma
Derince'de Coşkulu Bayramlaşma

Derince Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma töreni, Derince Kent Meydanı'nda gerçekleşti. Törene, ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, katılımcıları tek tek selamlayarak bayramlarını kutladı.

Derince'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kent Meydanı'nda coşkulu bir bayramlaşma töreni düzenlendi. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği etkinlik, bayram sevincinin halk arasında paylaşılmasına vesile oldu. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, törende yaptığı konuşmada:

HASRET GİDERELİM

Bugün artık bayram. Bayram dargınlıkların, küskünlüklerin geride bırakıldığı, dayanışmanın, huzurun, paylaşmanın doruğa çıktığı günlerdir. Bayramlarda büyüklerimizi, hastalarımızı ziyaret ederiz; çocuklarımızı sevindiririz. Bu vesileyle bir araya gelerek hasret gideririz. Bu anlamda bayramların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ramazan Bayramımızın başta ülkemiz ve ilçemiz olmak üzere, İslam alemine ve tüm insanlığa mutluluk, huzur, barış ve adalet getirmesini diliyor; herkesin bayramını en içten duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

HABER: FUNDA KOLUTEK

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız