ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

Derince'nin en yenisi!

Derince Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi açılış töreni gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hayvansever olmak üzerine vurgu yaptı

29 Ocak 2021 Saat: 19:51
Derincenin en yenisi!
Derince'nin en yenisi!

Derince Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi açılış töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: “Evvela belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Bizim medeniyetimiz açısından önemli bir hizmete imza attı. Medeniyette yürek önemlidir. Ne kadar yürekli adam derler.

“BİZİM MEDENİYETİMİZ TÜM CANLILARI DÜŞÜNEN MEDENİYETTİR”

Yüreğim el vermedi deriz onda da bir merhamet duygusu vardır. İşte bizim medeniyetimiz tüm canlıları düşünen medeniyettir. O medeniyetin evlatları olarak, devleti, belediyeyi yönetirken, işlerimizi yaparken bu evrene saygıyla yaklaşmalıyız.

“ÇEVRECİ BİR ANLAYIŞLA HAREKET EDECEĞİZ”

Üzerine hakimiyet kuracağımız içinde o evrenin bir parçası olduğumuzu unutmadığımız çevreci bir anlayışla hareket edeceğiz. Bizim ceddimiz göçmen kuşlar için kuş hastanesi yapmış. Göç mevsiminde yolu tamamlayamazlarsa hastanelerde tedavi etmişler. Çok etkilenmiştim.

“TÜRK’ÜN EVLADI HAYVANSEVER OLMALI”

Bunlar Allah’ın sessiz kulları. Böyle merhametle yaklaştığımız zaman, böyle belediyeler inşa ettiğimiz zaman o zaman bambaşka bir yer olacak. Buradaki herkesin bir hayvansever olması lazım. Hayvansever diye bir şey olmaması lazım. Türk’ün evladı hayvansever olmalıdır.

“BESLENME NOKTASI OLUŞTURULACAK”

Bu dispanserlerin sayısı diğer ilçelerde de çalışma yapılarak arttırılacak. Bundan sonra da gönüllülerimizle bir araya gelerek beslenme noktaları oluşturulacak. Arkada da otomatlar var. Onlarda belirli yerlere konacak. Bunların planlamasını yapabilirsek hayvanlar yaşar. Ne soğukta donar ne de sıcakta susuz kalır” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız