Güncel

DEVA Başiskele'den o kooperatife ziyaret!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Başiskele İlçe Başkanlığı, S.S.4 No’lu Goodyear Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

10 Mart 2022 Saat: 22:08
DEVA Başiskeleden o kooperatife ziyaret!
DEVA Başiskele'den o kooperatife ziyaret!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Başiskele İlçe Başkanlığı, S.S.4 No’lu Goodyear Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Deva Partisi Başiskele İlçe Başkanı Av. Görkem Bora Taner ile İlçe yöneticileri Mustafa Aygün, Kadir Abbasioğlu, Mehmet Fatih Yaşar, Tunahan Akçay, Seyit Köker, Kooperatif Başkanı İsmail Özkar ve kooperatif üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Partili yöneticiler kooperatifi ziyaretleri esnasında şoförlerin araçlarını park yerlerine çekmiş olduğunu, yola çıkmadıklarını ve akaryakıt zamlarını protesto ettiklerini gördüler. Şoförlerin dertlerini dinleyen İlçe Başkanı ve yöneticiler, ekonomik sorunların çözümü konusunda projelerini paylaştılar.

İlçe Başkanı Taner; ‘‘Akaryakıt zamları her sektörü etkilemektedir. Bu sebeple vatandaşın mutfağına kadar yansıyan fiyat artışlarına dahi etkisi bulunmaktadır. Yakıt fiyatları dünya genelinde artsa da kur farkından dolayı ülkemizde yakıt fiyatları daha yüksek miktarlarda artmaktadır. Ayrıca ilçemizde de bozuk, asfaltsız, çukur, çamur içindeki yollar da tüm şoförlerimizi etkilemektedir. Ne yazık ki ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de yönetim sınıfta kalmıştır.’’ şeklinde konuştu.

İlçe Basın İlş. Başkanı Mehmet Fatih Yaşar; ‘‘Basın mensuplarımız taşıyıcıların, akaryakıt isyanına kulak vermelidir. Ülkemizde bu zamlardan etkilenmeyen sektör yoktur. Aslında akaryakıt zamları, tüm iş dünyasının ortak bir isyanıdır.’’ dedi.

Goodyear Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve üyeleri, dertlerini paylaşan ve projelerini anlatan partili yöneticilere teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız