Güncel

Deva Partili ilçe başkanından vekillik istifası

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde partilerden istifalar başladı. Ali Babacan’ın genel başkanlığını yaptığı Deva Partisinden de bir istifa haberi daha geldi

16 Mart 2023 Saat: 16:37
Deva Partili ilçe başkanından vekillik istifası
Deva Partili ilçe başkanından vekillik istifası

Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Sudan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurdu. Zeynep Sudan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"BUGÜN BAŞLAMIŞTIR"

"Üç yıldır teşkilatımla beraber canla başla çalışarak emek vererek kurucusu olduğum Derince İlçe Başkanlığı görevimi hayırlı bir yolculuk için sonlandırdım. TBMM 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adaylık yolculuğum bugün başlamıştır.

"ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"

Bu güne kadar bizlere kapılarını açan partimizi ve Genel başkanımızı ve bizleri tanıtma fırsatı veren Derince halkına, Kocaeli halkına,hemşerilerimize,kanaat önderlerimize,muhtarlarımıza,sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve yönetimlerine,çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımıza,akrabalarıma,dostlarıma ve en önemlisi hiç bir zaman beni yalnız bırakmayan koca yürekli teşkilatıma ve değerli eşime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz sizlerle var olduk….."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız