Güncel

Deva Partisi Mazbatasına kavuştu!

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç ve yönetimi mazbatasını aldı. Adem Koç seçilmiş başkan olarak çalışmalarına devam edecek.

2 Aralık 2020 Saat: 15:05
Deva Partisi Mazbatasına kavuştu!
Deva Partisi Mazbatasına kavuştu!

Feyza Bilge SERTEL

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleşen Deva Partisi Kocaeli 1. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak girdiği seçimde seçilmiş başkan olan Adem Koç bugün mazbatasını aldı.

Adem Koç mazbatasını aldıktan sonra partililer ile beraber il başkanlık binasına gelerek açıklamalarda bulundu. ‘’Saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz, belirlediğimiz hedefler gerçekleşti’’ ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Açıklamasında konuşan Adem Koç, ‘’Kısa sürede 12 ilçede teşkilatlanama çalışmalarını yaptıklarını ifade eden Koç, “Tüm Türkiye’de bütün ilçe teşkilatlarının kongresini yapıp İl kongresini yapan teşkilat olarak 28 Kasım tarihinde başarılı bir kongre sürecini icra ettik. Kocaeli Türkiye rekoru kırdı. Genel Başkanımızı Kocaeli’de misafir ettik. Her birimde komisyonlar kurduk. Amatör ruhla profesyonel bir iş çıkardık. Kendileri bizden çok memnun ayrıldılar. Akabinde İl binamızın açılışını icra ettik. Genel başkanımız Kocaeli teşkilatlarının şampiyon ilan etti. Bu bize sorumluluk verdi. Bu süreç yukarı taşımamız gerekiyor” dedi.

SAHADA OLACAĞIZ

Koç açıklamasının devamında, “İl Başkanı olarak atanmışken seçilmiş olduk. Bundan sonra süreci bu sorumluluk ile yapacağız. Bundan sonra ki seçimler için teşkilatlanma çalışmalarımız ile takip edeceğiz. Kocaeli’de 3 bin 625 sandıkta her bir sandık için 2 deva gönüllüsü arkadaşımızı belirleyeceğiz. STK ziyareti esnaf ziyareti olarak ciddi bir çalışma içinde girdik. Emekçi insanımız sahipsiz olamadığını göstereceğiz. Teşkilatlarımız sahada çalışmalarına devam edecek. Doğru gittiğimiz sürece işimiz rast gidecek. Türkiye’de DEVA Partisi, Ali Babacan liderliğinde iktidara gelecek. Yerel yönetimde de sıkışık var. Yerelde de iktidar olacağız. Şimdiden Belediye yerel seçimi varmış gibi çalışacağız” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız