ali yıldırım sezer
sol
sağ2
sağ3

Güncel

DEVA Partisi'nden, CHP'ye ziyaret

DEVA Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emre Erhan ve beraberindeki heyet CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

8 Kasım 2021 Saat: 13:01
DEVA Partisinden, CHPye ziyaret
DEVA Partisi'nden, CHP'ye ziyaret

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Kartepe gündemine dair görüş alışverişinde bulunuldu. DEVA Partili heyete teşekkürlerini sunan Merttürk; “Sayın Başkana ve DEVA Partili arkadaşlarımıza bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Bizim kapımız ortak gayesi Kartepe olan, Kartepe halkına hizmet olan herkese açık. Daha güzel bir Kartepe ve daha güzel bir Türkiye iklimini oluşturmak bizim asli görevimiz” şeklinde konuştu.

“GÜÇLÜ, YAPICI MUHALEFET YAPMALIYIZ”

“Toplumun ayrıştırıcı, ötekileştirici bir yöntem izlenerek kutuplara ayrılmaya çalışıldığı günümüzde, bu tip ziyaretleri fazlasıyla önemsiyoruz” diyen CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, "Bizler bütünleştirici, birleştirici ve pozitif politikalar üretmek için yola çıkmış insanlarız. Bu minvalde muhalefet partilerinin gayretleri ve çabalarını önemsiyoruz. Hak hukuk adalet temelli sıkıntıları çözümlemek istiyorsak, liyakatin ön planda olduğu, güçlü, yapıcı muhalefet yapmak zorundayız. Bu bağlamda da diyalog ve istişare sürecimizin daha güçlü olması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız ’’ dedi.

“DİYALOG VE İSTİŞARE KİLİT KELİMEDİR”

“Gündemimizde henüz ittifak yok ama istişare, diyalog ve iş birliği var” diyen DEVA Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emre Erhan ise; “Diyalog ve istişare önümüzdeki sürecin kilit kelimeleridir. Önemli olan Kartepe için ortak bir mutabakata varmak, bir diyalog sürecini başlatabilmek. Bu hususta bizler de elimizden geleni yapacağız. Sizin de dediğiniz gibi ortak paydamız Kartepe. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor ve bir kez daha size ve nezdinizde tüm teşkilatınıza, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız