koto 30
HATİPOĞLU
123
ORHAN BOZKURT 2

Güncel

Dilovası’nda ortak alanlar dezenfekte ediliyor

Dilovası Belediyesi, son aylarda artan salgın hastalık nedeniyle ilçe genelinde dezenfekte çalışması başlattı

28 Ocak 2023 Saat: 16:25
Dilovası’nda ortak alanlar dezenfekte ediliyor
Dilovası’nda ortak alanlar dezenfekte ediliyor

Pandemi sürecinin sona ermesi sonrası dezenfekte çalışmalarına ara veren Dilovası Belediyesi, son aylarda ülke genelinde artan salgın nedeniyle yeniden dezenfekte çalışmalarına başladı. Tüm yurtta önemli oranda artış gösteren salgın nedeniyle vatandaşlar uzun süre hastalıktan kurtulmak için uğraşırken, Dilovası Belediyesi yaşanan salgın karşısında tedbirlerini artırdı.  

VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN 

Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarla birlikte cami bahçeleri ve çocuk parklarında vatandaşların sağlığını düşünerek dezenfekte ve temizlik çalışması ile yaşanan salgına karşı tedbirlerini artırdı.  

ORTAK ALANLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR 

Halkın sağlığına önem verdiklerini dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yaptığı açıklama da “Ülkemizde son aylarda artış gösteren salgın sonrası Dilovası Belediyesi olarak ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı hazırladığımız program kapsamında başlattık. Dilovası halkının yoğun olarak kullandığı ortak alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirdik. Dilovası Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için gerekli bütün tedbirleri aldık ve almaya devam ediyoruz.” dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız