Güncel

Doğan Bozkurt’un yeğeni hayatını kaybetti

Körfez Hereke mevkiinde tem otoyolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

21 Şubat 2022 Saat: 12:04
Doğan Bozkurt’un yeğeni hayatını kaybetti
Doğan Bozkurt’un yeğeni hayatını kaybetti

Alınan bilgilere göre saat 22.30 sıralarında kullandığı 41 AGV 946 plakalı otomobili ile ankara istikametinde ilerleyen Bedirhan Bozkurt (28) lastiğinin patlaması sonrasında kaza yaptı. Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında bariyerlere çarparak takla atan genç adam araçtan sağ olarak çıktı ve çıkmaya çalıştı. Bu sırada aynı istikamette hızla gelen İ. K. Yonetiminde ki 06 BIL 671 plakalı otomobil ile aracından çıkmaya çalışan Bedirhan Bozkurt’a çarptı.

Bedirhan Bozkurt çarpmanın şiddeti ile olay yerinde hayatını kaybetti. Genç adama çarpan otomobil daha sonra bir başka araca da vurarak durdu. Kazada 3 kişi de hafif yaralandı.

Kaza sonrası da yol bir süre trafiğe kapalı kalırken, hayatını kaybeden Bedirhan Bozkurt otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ABİSİ DE AYNI YAŞLARDA ÖLMÜŞ

Kazada hayatını kaybeden Bedirhan Bozkurt un abisi de 3 yıl önce aynı yaşlarda anı kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş.  Bedirhan Bozkurt işlemlerin tamamlanmasından sonra bugün toprağa verilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız