Güncel

Dua ettiler

14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla; İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Emre EVREN ve partililer şehitlik ziyaretinde bulundular.

21 Nisan 2019 Saat: 14:36
Dua ettiler
Dua ettiler

14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla, İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Emre EVREN ve partililer şehitlik ziyaretinde bulundular.Darıca Mezarlığı'nı ziyaret eden partililer  1980 yılında 18 yaşındayken kalbinden vurularak şehit edilen Erhan CENGİZ'in kabrini ziyaret etti ve dua ettiler. Darıca'daki programa İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Özer YILDIZ ve ilçe yöneticileri de katıldı.
Ardından Körfez Şehitliğine geçen partilileri sırtından ve kalbinden vurularak şehit edilen Celil ŞAŞTIN'ı kabri başında andılar. Buradaki programa İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit SÜRÜM ve ilçe yöneticileri de katıldılar. Son olarak; İzmit Bağçeşme Şehitliğini ziyaret eden partililer; burada şehitlere Kuran okuyup, dua ettiler. Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Emre EVREN yaptığı açıklamada Bakara suresinden alıntı yaparak, "Allah yolunda öldürülenler için "ölüler" demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz. Allah bizleri de o yüce şehitlerimize layık bir nesil eylesin.Onlar hayatlarının baharlarında; bu vatanın bölünmemesi için can verdiler, onlar örnek alabileceğimiz can ülküdaşlarımız Ahde vefa bize onlardan kalan miras, peygamberimize  komşu oldular. Allah mekanlarını cennet eylesin, M.Akif ERSOY'un dizelerindeki gibi onlar; "Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor." dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız